Σελίδες

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

Στο επίκεντρο των σχολίων, η ελληνική οικονομία, το θέμα των λαθρομεταναστών καθώς και το αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για ψήφο εμπιστοσύνης στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Η Handelsblatt ασχολείται με τη δεινή θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι τράπεζες στην Ελλάδα εξαιτίας της αδυναμίας των οφειλετών να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Ο Γκερντ Χέλερ στην ανταπόκρισή του από την Αθήνα αναφέρει: «Ιδιαίτερα δραματική είναι η κατάσταση όσον αφορά τα καταναλωτικά δάνεια

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!

SOS: Το σκαθάρι έφτασε και στο φοινικόδασος του Βάι!

Ενημερώθηκε: 30.10.2010 // 09:21

ΣΟΣ εκπέμπει και το φοινικόδασος στο Βάι αφού χθες δασολόγοι της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου παρέδωσαν στο ΕΘΙΑΓΕ σκαθάρι που έπιασαν σε παγίδα μόλις 50 μέτρα μακριά από την περίφραξη του φοινικοδάσους! Κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το σκαθάρι που καταστρέφει τα φοινικοειδή έφτασε στο μοναδικό φοινικοδάσος για την Ελλάδα!

ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΜΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???

ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!


Κι έτσι λοιπόν, συμφώνησες να μειώσεις τα έξοδα λειτουργίας σου, τους μισθούς που δίνεις στο προσωπικό, να περικόψεις δώρα, να μην αγοράζεις πράγματαΝα εργάζεσαι περισσότερο, παίρνοντας λιγότερα χρήματα. Να πληρώνεις σε φόρους και επιτόκια όσα σου έμειναν. Less is more που είπε και ο Robert Browning.

TΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ Η ΩΡΑ!!!

Εάν δεν αλλάξει η ώρα, βοηθά την υγεία, εξοικονομεί εκατομμύρια ευρώ, βοηθά το περιβάλλον και μειώνει ακόμα και τα τροχαία.

 Mετακίνηση των δεικτών του ρολογιού κατά μία ώρα πίσω, το χειμώνα, είναι επιβλαβής για την υγεία, οδηγεί σε σπατάλη ενέργειας και σε αύξηση των ρύπων, σύμφωνα με βρετανούς και αμερικανούς επιστήμονες. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι η εγκατάλειψη αυτής της πρακτικής θα έχει σημαντικά οφέλη τόσο για την υγεία όσο και για το περιβάλλον.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

                                                  
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!!!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!!!
Στις 28 οκτωβριου 1940,ωρα τρεις το πρωι ο ιταλος πρεσβης στην Αθηνα μετα απο εντολη του Μουσολινι,μετεβη στην κατοικια του τοτε πρωθυπουργου Ιωαννη Μεταξα και επεδωσε τελεσιγραφο

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Στολισμένη με αρχαιοελληνικά σύμβολα η σαρκοφάγος Κινέζας βασίλισσας;



Ανήκει σε μία βασίλισσα της Δυναστείας των Τανγκ, που έζησε τον 9ο μ.Χ. αιώνα στην πόλη Τσαγκάν της Κίνας και φέρει πάνω της χαραγμένα αρχαία ελληνικά σύμβολα (στη φωτογραφία των του Ding Haitao, Xinhua, βλέπετε ένα μέρος της σαρκοφάγου)!
Τα αρχαιοελληνικά σύμβολα
Τα σύμβολα της σαρκοφάγου είναι φανερά...... επηρεασμένα από την αρχαία ελληνική μυθολογία, γεγονός που παραξενεύει τους μελετητές αφού συνήθως οι σαρκοφάγοι στην Κίνα διακοσμούνταν με θέματα από την Βουδιστική παράδοση.

Υπάρχει μια... Αλάσκα σε πετρέλαιο στο κρητικό πέλαγος.





ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο υπέδαφος...
της Ελλάδας, κάνει ο Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γ. Φώσκολος, ο οποίος είναι και σύμβουλος της Καναδικής Κυβέρνησης στην αναζήτηση και εκμετάλλευση γαιανθράκων.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

curious stroboscopic effect

IRON FEAST IN GREECE- WAKE UP!

ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ FYROM ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΣΟΚ: Nonpaper της Γερμανικής πρεσβείας μιλάει για 1,5 εκατομμύριο άνεργους στην Ελλάδα αυτόν τον χειμώνα!

Nonpaper της Γερμανικής πρεσβείας μιλάει για 1,5 εκατομμύριο άνεργους στην Ελλάδα αυτόν τον χειμώνα!

Posted by onlinepress2 στο Οκτωβρίου 18, 2010
Αποκαλυπτικό το άρθρο του Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας «Αποκαλύψεις με θέμα την αποστολή nonpaper του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα Dr Roland Wegener και της διοίκησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου (στο οποίο προΐστατο προ ετών ο ισχυρός άνδρας των μαύρων ταμείων της Siemens M. Χριστοφοράκος ) προς την γερμανική Καγκελαρία και το Γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχάνων , το οποίο φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα το φθινόπωρο του 2010».
Το απόρρητο σημείωμα περιγράφει με μελανά χρώματα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και απέχει παρασάγγας από τις συμβατικά θετικές δηλώσεις Γερμανών και άλλων αξιωματούχων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, ή της Κομισιόν ακόμα δε και από αυτές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Π. Σόιμπλε, καθώς επιστρέφει στη προ μηνών θέση των Γερμανών ότι η Ελλάδα πρέπει αν τεθεί ή εκ των πραγμάτων θα τεθεί εκτός Ευρωζώνης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ των άλλων επισημαίνεται:
  • « Η Ελληνική οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί αιτία για ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. Η πρόοδος στην εξυγίανση των κρατικών οικονομικών δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η οικονομία έχει απαλλαγεί από τα προβλήματά της. Αντιθέτως χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν, άλλες απολύουν εργαζόμενους. Ο φαύλος κύκλος διαιωνίζεται. Ο ένας τομέας μετά τον άλλον πλησιάζει στην καταστροφή. Τον ερχόμενο χειμώνα θα υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού θα είναι χωρίς δουλειά».
  • «Πολλές ελληνικές επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται στη κοινή αγορά ως μη ανταγωνιστικές , ενώ διεθνείς όμιλοι αποχωρούν , αφού μπορούν να διαχειρίζονται τη μικρή ελληνική αγορά από το εξωτερικό»
  • «Χώρες όπως η Πορτογαλία και η Ελλάδα αντιμετωπίζονται πλέον, ως χώρες μόνο για διακοπές και ως αγορές για τη πώληση καταναλωτικών αγαθών. Αυτό δεν μπορεί να τους δώσει διάρκεια ζωής και σίγουρα όχι μέσα στην Ευρωζώνη»
  • «Στον τομέα του σχεδιασμού (σ.σ εννοεί την κυβέρνηση) επικρατεί απόλυτη άπνοια, οι δε μηχανισμοί απορρίπτονται όλο και περισσότερο και γυρίζουν την πλάτη τους στη χώρα»
Στο απόρρητο σημείωμα διατυπώνεται η πρόβλεψη για «καυτό φθινόπωρο με βίαιες διαμαρτυρίες» , παρότι αναφέρεται πως δεν αναμένονται σοβαρές πολιτικές αλλαγές.
  • «Ακόμα και αν έπεφτε η κυβέρνηση Παπανδρέου, η δικτατορία των άδειων ταμείων θα παρέμενε» λένε οι συντάκτες του σημειώματος προς το Βερολίνο.
(online-press

ΑΠΟΛΛΩΝ 11 ΜΕΡΟΣ 4 απο 5 - ( μας κρύψανε κάτι ; )

Ποδοσφαιρο Αρχαια Ελλάδα

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Φωτογραφίες που συγκλονίζουν

Προς όλους τους Συνέλληνες

Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Kanye West - POWER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...