Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΝΑSA ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ SPIRIT!!!


Η NASA αρχίζει να ανησυχεί ότι μπορεί να έχασε τοSpiritο ρομποτικός εξερευνητής του Άρη είχε τεθεί σε κατάσταση αναμονής στις αρχές του εξωγήινου χειμώνα και δεν έδωσε σημεία ζωής με τον ερχομό της άνοιξης. Στο μεταξύ, πάντως, η περιπέτεια συνεχίζεται για το πανομοιότυπο ρομπότ Opportunity.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ!!!

Από τον χρυσούν αιώνα του Περικλέους, μέχρι τους Ρωμαίους, τους Γότθους, τους Σταυροφόρους, τους Οθωμανούς και τον Χίτλερ, επεκτατικοί πόλεμοι και τυραννικά καθεστώτα προκάλεσαν βάναυσες γενοκτονίες και ανεπανόρθωτες πολιτιστικές καταστροφές.

Α.Τ.Ι.Α (UFO) ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

Η Apple ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ iPhone 5!!!

Στο περσινό παγκόσμιο συνέδριο κα … τασκευαστών η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά το iPhone 4 και «σύστησε» στο ακροατήριο της τα φορητά ακουστικά Retina Display και την εφαρμογή FaceTime.
Τι σκοπεύει όμως να… «αποκαλύψει» φέτος;

2025 ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ 600 ΠΟΛΕΙΣ!!!

Σε 15 χρόνια, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου...

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια η ομάδα του Κέντρου Ωκεανογραφίας της Αγγλίας και του Πανεπιστημίου Μονπελιέ της Γαλλίας, θα ξεκινήσει το σκάψιμο στις αρχές του επόμενου μήνα.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΤΟ 1979!!!

Ο άγιος ιερομάρτυρας του 20ού αιώνος Φιλούμενος ο Κύπριος καταγόταν από το χωριό Ορούντα της επαρχίας Μόρφου. Από μικρός μαζί με τον αδελφό του Ελπίδιο μαθήτευε κοντά στη γιαγιά του Λωξάντρα τα ιερά γράμματα του Χριστού.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ!ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!

Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!!


Το μεγαλύτερο σε πληθυσμό κράτος του πλανήτη με περισσότερους από 1,3 δισ. κατοίκους είναι ταυτόχρονα και το πιο αναπτυσσόμενο σε διάφορους τομείς. Λένε ότι οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια αλλά στην περίπτωση της Κίνας είναι εντυπωσιακοί. Ας δούμε μερικά δεδομένα:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ???


Τα ελεγχόμενα Ελληνικά ΜΜΕ μιλάνε ειρωνικά κι απαξιωτικά για τους Ισλανδούς, Ιρλανδούς και τους Πορτογάλους που προσπαθούν να διαπραγματευτούν με αξιοπρέπεια και ρεαλιστικά την Ανεξαρτησία της χώρας τους, ενώ μπλέκουν το εγκώμιο του έλληνα Πρωθυπουργού που έδωσε “γην τε και ύδωρ” σαν υπάτος αρμοστής τριτοκοσμικής Αποικίας!

H ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ!!!

(Φωτο.Ο Ναός του Απόλλωνος στην Λιβύη.)


Ο Ναός του Διός στην Λιβύη ήταν μεγαλύτερος από τον Παρθενώνα και τον Ναό του Διός στην Ολυμπία....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 100% ΦΥΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PEPSI!!!


H Pepsi παρουσίασε το πρώτο πλαστικό μπουκάλι PET φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένα φυτικά υλικά όπως το πεύκο κα το καλαμπόκι.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΔΙΑ!!!

Ο Jr. Moses Lanham, ένας 49χρονος λογιστής, εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας κοινός άνθρωπος. Γι' αυτούς που τον γνωρίζουν όμως έχει κάτι παραπάνω, ένα εντυπωσιακότατο σπάνιο ταλέντο: καταφέρνει να γυρίζει ανάποδα τα πόδια του με μεγάλη ευκολία! Το βιβλίο Guinness τον περιμένει με ανυπομονησία...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!


Την απόφαση να μην αλλάξουν ξανά ώρα και να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή διαμήνυσαν οι Ρώσοι οι οποίοι θεωρούν ότι το μόνο που δημιουργείται με την πρακτική αυτή είναι άγχος αλλά και άλλες συνέπειες στην υγεία λόγω της απότομης αλλαγής των ανθρώπινων βιορυθμών. Ταυτόχρονα, η διαδικασία αλλαγής της ώρας που ξεκίνησε χρόνια πριν φαίνεται να δημιουργεί αντιδράσεις σε μέρος του επιστημονικού και ιατρικού κόσμου.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΕΚΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!


Έπιασαν τελικά τόπο οι πιέσεις των υπαλλήλων της Βουλής προς τον Υπουργό Οικονομικών, διά του προέδρου του κοινοβουλίου ή και βουλευτών, προκειμένου να παραμείνουν στον ψαλιδισμένο μεν, ειδυλλιακό δε μισθολογικό τους κόσμο...
κι εκτός του ενιαίου μισθολογίου που θα ισχύσει για τους δημόσιους υπαλλήλους.

O Nigel Farage ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ!!!

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!


Το χρήμα, σε πρώτη φάση, τυπώνεται ή δημιουργείται σε ηλεκτρονική
 μορφή από τις κεντρικές τράπεζες. Η κεντρική τράπεζα της Ευρωζώνης
 είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η τράπεζα αυτή είναι μια 
ιδιωτική τράπεζα, δηλαδή οι μέτοχοί της δεν είναι τα κράτη και
 οι εκλεγμένες κυβερνήσεις τους, αλλά ιδιώτες. Συγκεκριμένα,
 μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι οι...

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!




Επιστρέφουν οι δανειολήπτες τα αγορασμένα με δάνειο ΙΧ τους στις τράπεζες, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους. Και μάλιστα την ώρα που οι περισσότερες τράπεζες έχουν στο «νεκρό» τις κατασχέσεις αυτοκινήτων, αφού κάθε κατάσχεση τους κοστίζει περισσότερα από 1.000 ευρώ, και ένα δάνειο διαγραμμένο από τα χαρτοφυλάκιά τους.Την ίδια ώρα οι χορηγήσεις για αγορά ΙΧ αποτελούν παρελθόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!


 Κλαίμε από λύπη, από απογοήτευση, από θυμό. Κλαίμε από συγκίνηση, από υπερένταση, ακόμη και από χαρά. Οι γυναίκες κλαίνε πιο εύκολα και μάλιστα χωρίς να νιώθουν ντροπή για αυτό. Για τους άνδρες πάλι το κλάμα, ειδικά μπροστά σε τρίτους, παραμένει ταμπού, αφού θεωρείται ένδειξη αδυναμίας.

ΙΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!


Παπύρους σε σπηλιά στην Ιορδανία που εικάζεται ότι αποτελούν έγγραφα που αναφέρονται στα τελευταία χρόνια της ζωής του Ιησού Χριστού ανακάλυψαν ερευνητές. Καθυστερεί η αποκωδικοποίηση, καθώς είναι γραμμένα σε κώδικα και στα αρχαία εβραϊκά. Μιλούν για τον Μεσσία και την Ανάσταση.

H ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Τέσσερις διαδοχικές εκδόσεις εμπλουτισμένες συνεχώς με νεότερα δεδομένα, κυκλοφόρησαν πάνω στην ανθρωπολογική - εθνογενετική μελέτη των Ελλήνων. Βάση αυτού του έργου αποτελεί η διδακτορική διατριβή τού Άρη Ν. Πουλιανού, που εκπονήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, υπό την επίβλεψη του διάσημου καθηγητή της Ανθρωπολογίας Φ. Γ. Ντεμπέτς. H έρευνα στηρίχθηκε στη μελέτη 70 ανθρωπολογικών γνωρισμάτων 3000 περίπου Ελλήνων πολιτικών προσφύγων του 1949 στην τ. Σοβιετική Ένωση.

ΤΟΥΡΚΙΑ:"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"

«Η πΓΔΜ είναι μια χώρα με την οποία η Τουρκία δεν έχει μόνο κοινό παρελθόν αλλά και ένα κοινό μέλλον».Τα παραπάνω δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγκίς που επισκέπτεται τα Σκόπια. 

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!

Ένας ερευνητής από την Κρήτη, υποστηρίζει πως ο πρώτος υπολογιστής, λειτούργησε στον Μινωικό πολιτισμό.

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ!!!


Σπερματοζωάρια δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες στην Ιαπωνία, επίτευγμα που μπορεί να βοηθήσει στείρους άντρες να αποκτήσουν παιδιά. Τα πειράματα έγιναν σε ποντίκια στο Πανεπιστήμιο της Γιοκοχάμα και το αποτέλεσμα ήταν η γέννηση υγιών μικρών.

ΝOTIS:"ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

ΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!!!

Yπάρχουν πολλά μυστήρια που μας περιβάλλουν από την αρχή αυτού του κόσμου.
Άλλα λύθηκαν με την βοήθεια της επιστήμης και άλλα παραμένουν ακόμα ανεξήγητα και ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ..Εδώ είναι μερικά που ακόμα δεν έχουν την απάντηση τους...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ!!!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 2012 ΤΟΥ SOUTH STREAM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟ 2015!!!

Ο αγωγός φυσικού αερίου South Stream θα ολοκληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2015, δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοπραξίας του έργου, Μαρσέλ Κράμερ, στο Βελιγράδι, στη διάρκεια της παρουσίασης του έργου, σε μία παράλληλη εξέλιξη της επίσκεψης Πούτιν στην βαλκανική χώρα.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΥΣ 1.8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωσταντίνου προανήγγειλε νέα μέτρα για να καλύψει την τρύπα στον προυπολογισμό που γιγαντώνεται από την αναποτελεσματικότητα στην είσπραξη εσόδων.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ:Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ(ΜΕΓΑΛΑ ΗΘΙΚΑ)!!!

Ο γενναίος καθορίζεται με βάση τον ανθρώπινο φόβο και το ανθρώπινο θάρρος δηλαδή αν κάποιος δείχνει θάρρος εκεί που οι περισσότεροι ή όλοι φοβούνται, είναι τότε γενναίος. Επίσης επειδή το θεωρεί καλό και μπορεί να ενεργεί έτσι ακόμα κι αν δεν είναι κανένας παρών.

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ!!!"

Με μία συνέντευξή του στην αυστραλιανή εφημερίδα The Sydney Morning Herald, ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

ΟΙ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙΣ ΑΛΑΖΟΥΝΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΝΕΙ!!!

Η είδηση δε θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει, συνηθισμένοι στα σκάνδαλα. Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε την ανανέωση για ένα χρόνο της σύμβασης με την Intralot μέχρις ότου γίνει ο διαγωνισμός και ανακηρυχθεί νικητής σχετικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

ΠΩΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!

ΠΑΠΑΡΗΓΑ:ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ???

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχετικά με τις ελληνικές ενέργειες στην επέμβαση στη Λιβύη.

ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ!!!

Την ανάγκη μιας «εθνικής ένωσης μεταξύ της Αλβανίας και του Κοσόβου», σύμφωνα με τις συστάσεις και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε σε ομιλία του ενώπιον της Αλβανικής Βουλής ο πρόεδρος του Κοσόβου, Μπεντζέτ Πατσόλι.

ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???

Πρώτο το antinews, ΠΡΙΝ από την έναρξη των επιχειρήσεων «απελευθερώσεως» της Λιβύης έθιξε το ζήτημα της εκθέσεως της Κρήτης σε αντίποινα με τακτικά βαλλιστικά όπλα. Ουδείς αξιώθηκε να απαντήσει, αφού «θέμα» για τους «επισήμους» υπάρχει μόνο εάν το πει το Μέγκα η το γράψει η «έγκριτη» Καθημερινή…

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ"!!!

Για να συμμετάσχει η Τουρκία στις επιχειρήσεις κατά της Λιβύης έθεσε απαίτηση να αναλάβει τον έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής μεταξύ Κρήτης και Λιβύης και φυσικά να ελέγξει και τη νότια ΑΟΖ της Ελλάδας, όπως αποκάλυψε μιλώντας πριν λίγο στην Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΝΗΜΑ 7.000 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ!!!

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο -τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα- εύρημα κρυβόταν στο εσωτερικό σπηλαίου της Κεφαλλονιάς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΤΟ DEZA VU ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ!!!

Η πρωτοφανής μελέτη της περίπτωσης ενός τυφλού ανθρώπου που είχε συχνά την εμπειρία dejavu, ανέτρεψε παραδοσιακές θεωρίες σχετικές με τον τρόπο που συμβαίνει το φαινόμενο αυτό.

ΤΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΑΙΩΔΑΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!

Στην Κρήτη τα μινωικά χρόνια σχεδόν κάθε πόλη, κάθε ανάκτορο, είχε το λατρευτικό του σπήλαιο, ψηλά σε κάποιο κοντινό βουνό, το οποίο βρισκόταν, το πολύ σε απόσταση μιας ώρας. Εάν κάποιο λατρευτικό σπήλαιο ήταν σπουδαίο και το χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες τους, άνθρωποι πέραν της μιας πόλεως, τότε και η πολεοδομία των πόλεων αυτών ήταν προσαρμοσμένη προς την θέση του λατρευτικού σπηλαίου.

ΝΕΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ!!!

Τα κέρματα αυτά των δύο ευρώ θα κυκλοφορήσουν εφάπαξ, σε ποσότητα ενός εκατομμυρίου και η κοπή τους...
θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους με 310.000 ευρώ. 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!


troktiko    Λεωφορεία με δωρεάν internet στην Κύπρο!
  
Την ώρα που στην Ελλάδα αυξάνεται το εισιτήριο και μειώνονται τα δρομολόγια, η Λευκωσία σε λιγότερο από ένα μήνα θα διαθέτει λεωφορεία που θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους επιβάτες τους δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε το ταξίδι τους να γίνεται… ακόμη πιο άνετο και ευχάριστο.

Ο ΙΕΡΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!


To παρακάτω ημερολόγιο προορίζεται για παρατηρήσει κάποιος τον Ιερό Μήνα, δηλαδή «Μην κατά Θείον», που σημαίνει το μήνα σύμφωνα με τις φάσεις της Σελήνης. Η κύρια πηγή για τον Ιερό Μήνα είναι το 
«Έργα και Ημέραι» του Ησίοδου, στίχοι ll. 765-825.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

 Είναι γνωστό πως τα περισσότερα δάνεια στις τράπεζες έχουν φτάσει στο κόκκινο. 
κόσμος δεν έχει να πληρώσει και είναι λογικό γιατί κανένας δεν περίμενε μέχρι  πριν από 2-3 χρόνια πως θα φτάσουμε σε μια τέτοια κατάσταση. Και τα χειρότερα ακόμα δεν ήρθαν.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!!!


Λιβύη, το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές. Γιατί μανιασμένα θέλουν να τα ανατρέψουν όλα αυτά; Διάβασε πίσω από τις λέξεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ από τα «έγκυρα» μέσα μετάδοσης ειδήσεων.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΛΙΒΥΗ???Η ΛΙΒΥΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!

του David Rothscum - Πώς περνούσε η Λιβύη επι Γκαντάφι; Πως περνούσε ο κόσμος; Ήταν καταπιεσμένος, όπως γενικά μαθαίνουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???

του Σάββα Καλεντερίδη - Έχουν αρχίσει οι βομβαρδισμοί στη Λιβύη, υπό το πρόσχημα της προστασίας των αμάχων από το καθεστώς του Καντάφι.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ!!!

ΔΝΤ:ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011 εκτιμά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η Ελλάδα θα περάσει τη χειρότερη φάση της οικονομικής κρίσης που περνάει, ενώ η διάρκεια των προβλημάτων ίσως κρατήσει περισσότερο καιρό από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί. Το ΔΝΤ μάλιστα ζήτησε μέτρα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ για το....
τρέχον έτος.

ΚΥΠΡΟΣ- ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Τις ανησυχίες της για την πρόθεση της Τουρκίας να ανεγείρει πυρηνικό σταθμό στην περιοχή του Ακούγιο στα νότια παράλια της κοντά στη Μερσίνα, θα θέσει τη Δευτέρα η Κύπρος, στη διάσκεψη των υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ-Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ!!!

Είναι ο Έλληνας που κατέχει τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας (IQ) στην κλίμακα Stanford-Binet, με 189 βαθμούς. Γεννήθηκε το 1968 στο Βόλο, σύντομα όμως η οικογένειά του μεταφέρθηκε στη Γαλλία.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΕΤΩΝ!!!

Την πιο μεγάλη και λαμπερή πανσέληνο των τελευταίων 18 χρόνων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ρομαντικοί, οι φωτογράφοι και φυσικά οι αστρονόμοι καθώς το φεγγάρι θα βρεθεί πιο κοντά στη Γη από κάθε άλλη φορά μετά την...8η Μαρτίου του 1993, σε απόσταση 356.580 χιλιομέτρων. Το 1993 η απόσταση του δορυφόρου από τη Γη ήταν τα 356.530 χιλιόμετρα.
Η Σελήνη το βράδυ μπορεί να φαίνεται μέχρι ....

O OHE ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!!!

ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αδέσμευτου Τύπου", η Ελλάδα και ειδικά η Βόρεια Ελλάδα, είναι  από τις πλουσιότερες κοιτασματολογικές περιφέρειες της Ευρώπης και ικανή να αποτελέσει σταθερή πλουτοπαραγωγική πηγή ΜΕΜΟ (μη ενεργειακά μεταλλικά ορυκτά) και να έχει τεράστια συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ/Η!!!


Μάρτιος 16, 2011.
« Η Αθήνα αλλάζει στάση, στην προσπάθειά της να διασώσει την θέση της στο πλαίσιο της διαφοράς της Χάγης»,αναφέρει η.... σκοπιανή τηλεόραση.
Τέσσερις ημέρες πριν από την ακροαματική διαδικασία, ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ισχυρίζεται ότι η χώρα του δεν έχει θέσει βέτο.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Η νέα Κων/πολη συγκεκριμένα " η πόλη των πολιτισμών" θα έχει έκταση περιπου 74 τετραγωνικών χιλιομέτρων.Για πολλούς μήνες κυκλοφορούσε η φήμη οτι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ενα "τρελό σχέδιο" για την Τουρκία που δεν ανακοινώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ!!!


ΕΠΕΙΔΗ
Μας έχουν ζαλίσει οι δηµοσιογράφοι µε το ότι δεν παράγουµε τίποτα.
ΕΠΕΙΔΗ
Έχουν απαξιώσει οτιδήποτε κάνει αυτή η χώρα και οι άνθρωποί της.
ΕΠΕΙΔΗ
Μας παρουσιάζουν συνέχεια -και προσπαθούν να μας πείσουν- ότι είμαστε τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, κλέφτες και βολεψάκηδες.
ΕΠΕΙΔΗ
Μας λένε -και προσπαθούν να μας πείσουν- ότι ζούμε με δανεικά.
 Διαßάστε εδώ εξαγωγικές ”πρωτιές” της χώρας:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ITN 1977 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ???

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί.
Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. 
   Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;Οί φωτογραφίες που ακολουθούν ειναι σοκαριστικές!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΔΕΝ....ΠΕΙΝΑΩ!!!

450 ΕΚ.ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΙΚΟΥ!!!


 Τρεις "Πρίνους" κρύβει σε πετρέλαιο η θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου, σύμφωνα με επισταμένες έρευνες. Μετά τις πρώτες ειρωνικές αντιδράσεις που είχαν ακολουθήσει τις αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα, έφτασε η ώρα της παραδοχής της αλήθειας: το κοίτασμα του Πατραϊκού μπορεί να αποδώσει μέχρι και 400 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...