Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΗ!!!

Η Σελήνη, όχι μόνο έχει νερό, αλλά η ποσότητά του να είναι τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Την σχετική ανακοίνωση είχε κάνει τον Ιούνιο του 2010 μία ομάδα αμερικανών γεωλόγων από το Ινστιτούτο Επιστημών Carnegie της Ουάσιγκτον. Σήμερα ξανάρχεται στην δημοσιότητα λόγω της δημοσίευσης της μελέτης στην διαδικτυακή έκδοση του αμερικανικού επιστημονικού περιοδικού Science.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ???

Απίστευτος, απαράδεκτος και ιδιαίτερα κυνικός, ήταν χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γ. Παπαδάκη.
Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός οικονομικών…
Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας και τα αυτιά μας, με αυτά που είδαμε και ακούσαμε...Δείτε το βίντεο
  

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ CHEMTRAIL???

ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ
Περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα "Ω" συνδέουν ερευνητές των chemtrail με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.

Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ)

ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1996, ΤΟΤΕ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΗΤΑΝ 19ΧΡΟΝΩΝ.

ΚΑΖΑΚΗΣ:Η ΧΩΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΚΟΜΑΤΙ!!!



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ!!!

ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ!!!

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ «ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ» - ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ! Ένα βρώμικο σύστημα, ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός, και ένα ακόμα πιο βρώμικο πολιτικό κατεστημένο που τον διαχειρίζεται, προσπαθούν όχι απλώς να μας φοβίσουν αλλά κυριολεκτικά να μας τρομοκρατήσουν, επισείοντας τον «μπαμπούλα» της χρεοκοπίας!

Η ΠΛΑΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Του Richard Pollack -
Όταν πρόσφατα επισκέφτηκα τη Τουρκία, διαπίστωσα ότι υπήρχε αποκλεισμός ήχου κλπ. σε κάποια βίντεο στο YouTube. Έχω συναντήσει λογοκρισία και στο παρελθόν, στη Κίνα και στο Βιετνάμ. Δεν είχα τη ψευδαίσθηση ότι η Τουρκία αποτελεί παράδεισο δημοκρατίας.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΔΩΣΤΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΝΕΡΑ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

Διαβάζοντας απόσπασμα από τα κείμενα του Ξενοφώντα σε βιβλίο της πρώτης λυκείου βλέπω τα εξής. Το 405 π.χ. αφού οι Αθηναίοι νικήθηκαν από τους Σπαρτιάτες στον 28ετή Πελοποννησιακό πόλεμο κι αφού αποκλεισμένοι από στεριά και θάλασσα λιμοκτονούσαν έστειλαν τον Θηραμένη γνωστό πολιτικό και στρατηγό για να διαπραγματευτούν τους όρους ειρήνης.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΣΜΗΝΑΓΟΣ Κ. ΗΛΙΑΚΗΣ - ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!!!

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του σμηναγού  Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ότaν το αεροσκάφος του οποίου, ένα μαχητικό F-16C Block 52+ συγκρούστηκε με ένα τουρκικό μαχητικό στα νότια της Καρπάθου. Και αυτό το περιστατικό άλλαξε πολλά στο Αιγαίο, δυστυχώς σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΡΧΙΣΕ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ !!!!!

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Η Αλεξάνδρεια έγινε το πιο σημαντικό κέντρο έρευνας και μελέτης του αρχαίου κόσμου, χάρη στην πολιτική των Πτολεμαίων βασιλέων μετά την κατάκτηση του αιγυπτιακού κράτους από τον Αλέξανδρο.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!

Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα!!! Ας ελπίσουμε ότι είναι αλήθεια και ότι θα βρεθεί κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να κάνει κάτι με όλα αυτά !!!
Με βάση αυτή την πραγματικότητα, όλοι οι πολιτικοί είναι εγκληματίες.
Αυτοί είναι οι αριθμοί μιας δυνατής Ελλάδας!!!

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

Σωζόπολη: "Βρέθηκε ανάγλυφη απεικόνιση της θεάς Δήμητρας με τη θυγατέρα της Περσεφόνη"
Αρχαίος Ναός αφιερωμένος στη θεά ελληνίδα Δήμητρα και την θυγατέρα της Περσεφόνη ανακαλύφθηκε από βουλγαρική αρχαιολογική αποστολή

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???

O Στρος Καν βγήκε από τη μέση για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία επ’ αυτού.
Αυτό που δεν φαίνεται καθαρά και ίσως να μην μάθουμε ποτέ είναι το ποιος “την έκανε”. Ο γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι αμερικανοί, κάποιο μακρύ χέρι άλλων ευρωπαϊκών συμφερόντων, ΔΞ/ΔΑ;

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΗΝΟ ΜΕ ...ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ!!!

Υπάρχει πτηνό με δόντια σκύλου στο ράμφος του; Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει, καθώς ένα τέτοιο νεκρό πουλί βρέθηκε στην επαρχία Ardebil του Ιράν.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΣΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ Η ΣΤΗΛΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!



Στη Λεωφόρο του Αγίου Δημητρίου εμπρός στο κτίριο του εργοστασίου ηλεκτροφωτιμού της Ηλεκτρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης, έργο του αρχιτέκτονα Pierro Arrigoni, υπάρχει μισοθαμένο το μόνο ελληνιστικό μνημείο της Θεσσαλονίκης, όρθιο ακόμη και τελείως ξεχασμένο, γεγονός που θα πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ???

Όταν μια ολόκληρη χώρα ταλανίζεται αν θα πάρει την 5η δόση του δανείου δεν είναι περίεργο να μην έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα η όχι του Μνημονίου; Όταν μάλιστα έχουν προσφύγει για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου όλοι σχεδόν οι επιστημονικοί σύλλογοι της...
Χώρας;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Το CDS του ΤΤ είναι υπαρκτό και όχι “μακέτο”
Το CDS αυτό πουλήθηκε την ώρα που όπως αποδείχτηκε, η απόφαση για υπαγωγή στο ΔΝΤ ήταν “μυστική” μα ειλημμένη.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ

Για να θυμηθούμε λίγο, γιατί το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η αδύναμη μνήμη:
1. Χρήστος Παπουτσής, 21-2-2009http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/493733ef-e0a8-42d2-be70-d6c4bdc32ceb
“Ο κ. Καραμανλής ζητάει συναίνεση αλλά η χώρα αυτό που χρειάζεται είναι άλλη κυβέρνηση. Η πρόταση για συναίνεση είναι προσπάθεια εξεύρεσης εταίρου συνυπευθυνότητας για τα αδιέξοδα της πολιτικής τους. Ο κ. Καραμανλής δεν είναι ειλικρινής. Αν ήταν ειλικρινής θα είχε αποδεχθεί τις προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου“


ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ 31 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DAVID ΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ???

H πανίσχυρη Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ» προωθεί ένα νεαρό 31 ετών οικονομολόγο και νομικό σύμβουλο του ΔΝΤ ως τον επόμενο πρόεδρο τον ΗΠΑ και πλανητάρχη στην μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση!

ΗΠΙΟΝΗ:ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΝΟ!!!

Μία ευφυή εφαρμογή, ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο, δημιούργησε ομάδα επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία εντός του καλοκαιριού θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε νοσοκομεία της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αξιολογηθούν πειραματικά τα πρώτα αποτελέσματα σε ασθενείς...

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ!!!

Τους δύο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι αστυνομικοί επιδόθηκαν σε συνεχείς και επίμονες εύρευνες, που απέδωσαν καρπούς.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΑ LED ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΩΝ 100 WATT!!!

Δύο μεγάλοι κατασκευαστές προϊόντων φωτισμού ετοιμάζονται να λανσάρουν τους πρώτους λαμπτήρες φωτοδιόδων (LED) που εκπέμπουν αρκετό φως ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς γλόμπους πυράκτωσης των 100 Watt.

ΘΗΡΑ 1613 Π.Χ:Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!



Νέα δεδομένα στη χρονολόγηση της έκρηξης και στις συνέπειές της σε Μινωικό – Αιγυπτιακό Πολιτισμούς.

Συνέντευξη του ηφαιστειολόγου δρ Γιώργου Βουγιουκαλάκη.

Ήταν άνοιξη (κι αυτό αποδεικνύεται από σπόρους και γυρεόκοκκους, που βρέθηκαν στην ηφαιστειακή τέφρα) του 1.613 π.Χ., όταν έγινε η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου, που έχει γνωρίσει η Ανθρωπότητα τα τελευταία τουλάχιστον 10.000 χρόνια, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς τη Θήρα και τα κοντινά νησιά σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΣΗΜΙΤΗΣ... Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ!!!(Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ)

Του ΝΙΚΟΥ ΡΟΥΣΣΗ απο Ελευθεροτυπία
Οργανισμός-σφραγίδα, που εργάζεται, απροκάλυπτα πλέον, μόνον για τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, έχει καταντήσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου, που υποτίθεται ότι είναι ο αρμόδιος κοινοτικός φορέας που φέρει την ευθύνη για την καταλληλότητα ή μη των φαρμακευτικών σκευασμάτων για ανθρώπινη χρήση, που διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ???

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη στήριξη που παρείχε στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν.ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ξεφτίλα της κυβέρνησης Μπους που εισέπραξε το βέτο της Ελλάδος στην διεύρυνση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι ως μόχλο πίεσης στα Σκόπια (κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Συμμαχίας). Απο τότε μας τη φυλάνε.

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!ΞΥΠΝΑ!!!

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΟΙ S-300!!!

Υπάρχουν και καλά νέα...Εκείνοι οι περιβόητοι S-300, που είχαν αγοραστεί για την ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου επί Κληρίδη και προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις από την Τουρκία και την Αμερική, γιατί οι... φίλοι γείτονές μας έβλεπαν ότι οι πύραυλοι μπορούν να χτυπήσουν μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, αλλά και πιο κοντά, και τελικά κάναμε πίσω έπειτα από πιέσεις των συμμάχων.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300!!! (VIDEO)

Σήμερα παίζεται το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος. Οι προδότες πολιτικοί, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, οι εξαγορασμένοι με ευρωπαϊκά χρήματα καθηγητές και διανοούμενοι και όλος ο υπόλοιπος συρφετός των γραικύλων και των προδοτών, έχουν σηκωθεί όρθιοι και φωνάζουν όλοι μαζί να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πληρώσουμε το παράνομο και επαχθές χρέος που υποτίθεται ότι χρωστάμε στους δανειστές μας...

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!

Υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Σερβίας τάχθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν, μιλώντας προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού.

ΑΓΟΡΙ ΜΑΓΝΗΤΗΣ!!!


 Ο μικρός της φωτογραφίας, ονομάζεται Ιβάν Στοϊλίκοβιτς και κατάγεται από την Κροατία. 
Η οικογένειά του υποστηρίζει πως το σώμα του λειτουργεί σαν μαγνήτης για τα μεταλλικά 
αντικείμενα και μπορεί να μεταφέρει συνολικό βάρος 25 κιλών "κολλημένο" πάνω του!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ!!!


Είναι μία κατάσταση που προκαλεί αμηχανία σε εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως. 
Ελπίδες σε όσους έχουν… χάσει τα μαλλάκια τους, δίνει … ένα…χοιροστάσιο!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!


ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ!ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!



Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???


Ας μας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης γιατί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο (αποτελεί Παράρτημα – το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας) κυματίζει η σημαία της… Κρητικής πολιτείας!
Συμβαίνει κάτι που δεν μας το λένε ή απλώς τρελαθήκαμε τελείως;

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!!


 Ένα από τα πολλά «σκοτεινά» σημεία της επιχείρησης των ανδρών των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, που εκτέλεσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, αποτελεί το αμερικανικό ελικόπτερο που κατέπεσε στον περίβολο της έπαυλης του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!



 

Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί και επίσημα, η επένδυση είναι πιθανό να φτάσει
 ακόμα και το 1 δισ. ευρώ.

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ!!!



Όσο ο Οδυσσέας περιπλανήθηκε δέκα χρόνια στο Αιγαίο ή στην Μεσόγειο και όσο η Αργώ ήταν ένα απλό καράβι της θάλασσας, άλλο τόσο και η χώρα των Υπερβορείων, βρίσκεται στον πλανήτη Γη…

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ!!

OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ!!!

Αφού πρότειναν στην Ελλάδα να πουλήσει νησιά της ώστε να μειωθεί το ύψος του δανεισμού της από την ΕΕ και το ΔΝΤ, φωνές υψώθηκαν σήμερα στη Γερμανία για να ζητήσουν από την Πορτογαλία να πουλήσει τα αποθέματά της σε χρυσό. 

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Σε μία πανάρχαια εποχή φαίνεται πως έγινε ο εποικισμός της Αμερικανικής ηπείρου από ομάδες Τατάρων και Μογγόλων κυνηγών από την Σιβηρία Η λογική λέει πως οι ομάδες αυτές που κατέκλυσαν την Αμερικανική ήπειρο πέρασαν από τα στενά της χερσονήσου Καμτσιάκας τα οποία στην απώτατη εκείνη εποχή ήταν μία συνέχεια ξηράς που ένωνε την Αλάσκα με το πιο μακρινό βόρειο σημείο της Ασίας. Είναι εκείνοι που στην συνέχεια έφτιαξαν τον μογγολοειδή τύπο των ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικής. Είναι αυτοί που βρήκαν οι Έλληνες όταν έφτασαν στην ανεξερεύνητη έως τότε ήπειρο του δυτικού ημισφαιρίου του πλανήτη. Είναι εκείνοι που έβλεπαν την κατάλευκη σάρκα, τους ασπροφώτιστους μανδύες των Ελλήνων και το υψηλό τους παρουσιαστικό, τα υπερσύγχρονα σκάφη τους που φαίνονταν αλλόκοτα μπροστά στις ακατέργαστες πιρόγες τους και όπως ήταν λογικό τους είδαν σαν Θεού!!!

ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ!!!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΟΣ BROKER ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ"

ΚΟΥΡΔΟΙ: "ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ"

Στην Τουρκία τον τελευταίο καιρό το κλίμα με τους Κούρδους είναι τεταμένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δηλώσεις της αντιπροέδρου της φιλοκουρδικής οργάνωσης Δημοκρατικής Κοινωνίας Αϊσέλ Τουγλούκ,που κατηγόρησε τις τουρκικές αρχές για αντιδημοκρατική συμπεριφορά

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ, ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ!!!


Από πού προήλθαν τα «ματάκια»;
Τα γαλάζια μάτια των θεών μας, κοίταζαν αυτούς που τους τα έβγαλαν.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!






Γεώργιος Σουρής
(1853-1919)
Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

EΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!

Στο πρώτο δεκαπανθήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο πέλαγος και στα Νότια της Κρήτης.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΡΩΣΙΑ:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσσικης Κρατικής Τηλεόρασης προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο : Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές!

ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004...


Στα 13,5 δισ. ευρώ, από τα 7,7 δισ. ευρώ που είχαν αρχικά προβλεφθεί, εκτοξεύτηκε 
το κόστος των έργων που έγιναν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπως
 αναφέρει η «Real News», η οποία φέρνει στο φως έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών
 που έμεινε στα συρτάρια από το 2005.

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ!!!


Οι πιο παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του!
                                             Απολαύστε...

ΠΥΛΟΣ-ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!


Πύλος: Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών
Ποια αόρατα σωματίδια της ύλης που έχουν σχέση με τη δημιουργία
 του σύμπαντος αναζητούν οι επιστήμονες σε  βάθος 5.000 μέτρων κάτω
 από τη θάλασσα; Στο φρέαρ των Οινουσσών κοντά στην Πύλο
πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των… εποχών.

CODEX ALIMENTARIUS-ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΧΡΟΝΩΝ!!!


  • Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν
  •  καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν
  •                               σε εμπόρευμα....
Η κατασκευή του χρήματος είναι μια πάρα πολύ φθηνή εργασία, 
αφού για να εκδώσουμε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, αρκεί 
μόνο λίγο χαρτί, λίγο μελάνι (αξίας μερικών δεκάρων) και ο 
κατάλληλος εξοπλισμός (το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε 
χώρα είναι ....μηδαμινό).

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ-ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!


Γράφει ο Γιάννης Κολλάτος
Με πιστοποίηση «No NGO» θα είχε την αναγκαία προστιθέμενη αξία...!
Αντιστροφή ρόλων για Ελλάδα και Τουρκία συντελείται τα τελευταία χρόνια καθώς οι «μέρμηγκες» Τούρκοι αγοράζουν την πρωτογενή παραγωγή από τους «τζίτζικες» Έλληνες κατά τη ρήση Πάγκαλου και της..... δίνουν προστιθέμενη αξία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) μόνον το 2020 η Τουρκία εισήγαγε περίπου το 60% του παραγόμενου εκκοκισμένου βαμβακιού της Ελλάδας (143.781 τόνοι ή 234 εκατομμύρια ευρώ).

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
- ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ STATE DEPARTMENT ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ...ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ;
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...


The Voice of Russia:"ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"



Η καταδίκη του απόστρατου Κροάτη στρατηγού Αντε Γκοτόβινα σε κάθειρξη 24 ετών από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία με τις κατηγορίες των εγκλημάτων πολέμου κατά της ανθρωπότητας

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...