Σελίδες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...

Το μέλλον φαντάζει αβέβαιο πλέον για την χώρα μας καθώς χιλιάδες άνθρωποι είναι στα πρόθυρα της απόλυσης ενώ οι μισθοί όσων ήδη εργάζονται υφίστανται μείωση.

Κακά τα ψέματα, η κινητήριος δύναμη της Ελληνικής οικονομίας (όσον αφορά τουλάχιστον την εμπορική κίνηση) είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι με τον σταθερό μισθό τους, κρατούσαν την αγοραστική δύναμη έστω και σε μέτρια επίπεδα.

Πλέον ακόμα και αυτή η δυναμική έπαψε να υφίσταται, ενώ ακόμα και οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων που δεν έιχαν θιγεί,τώρα θα υποστούν μειώσεις, κάτι που θα βλάψει ακόμα περισσότερο την αγορά,αλλά και τα λουκέτα των επιχειρήσεων που κλείνουν κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο αφήνοντας στον δρόμο πολύ κόσμο.

Συμβασιούχοι χάνουν την δουλειά τους, ενώ έπεται η σειρά των δημοσίων υπαλλήλων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, δηλαδή των ΔΕΚΟ.Φυσικά απο τον στενό δημόσιο τομέα κανείς δεν διαμαρτύρεται γιατί βλέποντας την κατάσταση είναι τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι μην χάσουν και αυτοί την δουλειά τους.

Συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ, αύξηση των τιμών των προιόντων και μείωση τις αγοραστικής δύναμης των πολιτών, έχουν φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης την Ελληνική κοινωνία.Το αξιοπερίεργο βέβαια είναι ότι κανείς δεν αντιδρά και δεν ακούγεται ούτε μισή κουβέντα διαμαρτυρίας οτιδήποτε αρνητικό και αν ανακοινώσουν ως μέτρο από την κυβέρνηση.

Οι φήμες για πτώχευση πληθαίνουν, και όποιος δεν τις άκουγε,καλά θα κάνει πλέον να αρχίσει να τις ακούει και ας είμαστε προετοιμάσμένοι για το χειρότερο, διότι αν γίνει πτώχευση δεν θα μας το πουν σιγά σιγά αλλά θα το ακούσουμε ένα πρωί ξαφνικά ενώ την προηγούμενη ημέρα θα μας έχουν διαβεβαιώσει για το αντίθετο.

'Ερχονται άγριοι καιροί, ας προετοιμαστεί ο καθένας όπως μπορεί.

http://hellas-now.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...