Σελίδες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΛΑΒΩΝΕΤΑΙ!!!
king minos

Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 55ΧΛΜ/ΕΤΟΣ ΠΡΟΣ... ΣΙΒΗΡΙΑ!!!


Είναι πιο εύκολο να εντοπίσει κανείς τον Άη Βασίλη, ο οποίος συνήθως βρίσκεται στο βόρειο γεωγραφικό πόλο, παρά να βρει το ακριβές σημείο του βόρειου μαγνητικού πόλου του πλανήτη μας, το οποίο μετακινείται συνεχώς, εσχάτως όλο και πιο γρήγορα με κατεύθυνση προς τα νησιά της Σιβηρίας, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο.
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος, που διαφέρει από τον γεωγραφικό βόρειο πόλο ή σκέτα βόρειο πόλο (δηλαδή το βορειότερο σημείο της Γης, όπου ο άξονας περιστροφής της τέμνει τον πλανήτη), είναι το σημείο στην επιφάνεια της Γης προς το οποίο “δείχνουν” όλες οι μαγνητικές πυξίδες.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ!!!

Ο Ομηρος αφιερώνει στην ασπίδα του Αχιλλέα τουλάχιστον 134 στίχους στην Ιλιάδα, το απόσπασμα της οποίας είχαν ονομάσει οι αρχαίοι «οπλοποιία».

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!

Την αδυναμία των ελληνικών τραπεζών, λόγω της κρίσης, να βοηθήσουν με δανειοδότηση τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις εκμεταλλεύεται μια τουρκική τράπεζα: η Ziraat Bank.

ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ!!!


Σήμερα το μεγάλο ελληνικό και ξένο κεφάλαιο, (οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες), περιμένουν καρτερικά, για να αγοράσουν φτηνά την ιδιοκτησία και τις επιχειρήσεις της πατρίδας και του λαού.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!

Μπορεί να πρόκειται για έναν από τους “αδύναμους κρίκους” της ευρωζώνης μαζί με την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, ωστόσο φαίνεται πως στην Ισπανία η κυβέρνηση δεν είναι του ελληνικού “μοντέλου” συμμαζέματος των δημοσίων οικονομικών. Γι' αυτό και ο ισπανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτερου μισθού και των συντάξεων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ 425 Π.Χ!!!



Πετομηχανή του Αρχύτα (440-360 π.Χ.)
Ο Αρχύτας (440-360 π.Χ.) ήταν ένας μαθηματικός από τον Τάραντα μαθητής τουΠυθαγόρα που ασχολήθηκε μεταξύ πολλών άλλων και με πτήσεις! Θεωρείται ο τελευταίος αλλά και ο σημαντικότερος των Πυθαγορείων. Έγινε επίσης γνωστός σαν πολιτικός αλλά και στρατιωτικός ηγέτης του Τάραντα. Επτά φορές που ήταν στρατηγός του Τάραντα δεν νικήθηκε ποτέ!

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Την πρώτη θέση στην εργασιακή φτώχεια στις 15 χώρες της ευρωζώνης παρουσιάζει η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε το εργατικό κέντρο Αθήνας.

ΜΟΡΑ Η ΒΡΑΧΝΑΣ:Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!!!

Έχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση - αβοήθητος - χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους;

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30-06-11!!!

Η αναστολή των πλειστηριασμών θα παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2011, σύμφωνα με τροπολογία που υπογράφτηκε από τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και θα κατατεθεί στο πρώτο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στη Βουλή με το νέο έτος.

60 ATOMA ΟΛΟΙ ΚΙ' ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ OI ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου τα οποία προέκυψαν από τις δηλώσεις εισοδήματος του 2009 η Ελλάδα είναι μια χώρα “φτωχών” ελεύθερων επαγγελματιών (δικηγόρων, ιατρών, υδραυλικών κλπ) που μόλις και μετά βίας αγγίζουν εισοδήματα 10.500 ευρώ.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2011 ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONES!!!

Οι πρώτοι γενικοί φορτιστές για κινητά, όπως και τα αντίστοιχα smartphone που θα τους υποστηρίζουν, «αναμένονται στην ευρωπαϊκή αγορά τους πρώτους μήνες του 2011»,  ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΕ 1000 ΠΥΡΗΝΕΣ!!!


Οι επιστήμονες δημιουργήσαν ένα νέο τσιπ υπολογιστών που είναι 20 φορές πιο γρήγορο από την τρέχουσα τεχνολογία στους επιτραπέζιους υπολογιστές! Οι σύγχρονοι υπολογιστές έχουν επεξεργαστή με δύο, τέσσερις ή μερικές φορές και 16 πυρήνες για την εκτέλεση των λειτουργιών του αλλά η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (η απλούστερα ο επεξεργαστής) που αναπτύχθηκε από ερευνητές αποτελείται από 1000 πυρήνες σε ένα μόνο chip! 

ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ!!!


Το έργο θα προχωρήσει με σύμβαση παραχώρησης

Η 1η Μαρτίου του 2011 ορίστηκε ως ημερομηνία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, όπως αναφέρει το υπουργείο υποδομών στον απολογισμό έργου του 2010.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ 6 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ 80 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ!!!

Το μεγαλύτερο ποντίκι του κόσμου βρέθηκε στην Ανδριανούπολη, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου. Το τρωκτικό, που είχε βάρος 6 κιλά, μήκος 80 εκατοστά, ουρά μήκους 35 εκατοστών και δόντια 2 εκατοστών, τελικά σκοτώθηκε από τα σκυλιά, στα οποία μάλιστα έκανε και επίθεση, αφού δεν τα φοβήθηκε.

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Έναν μικρό λευκό καρχαρία έπιασε σε παραγάδι του επαγγελματίας ψαράς ανοιχτά της Γεωργιούπολης στην Κρητη.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!

Παραμονές Πρωτοχρονιάς το υπουργικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την κατάργηση του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων και μαζί του την κατάργηση του δωρεάν σχολικού βιβλίου σε όλα τα παιδιά.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!

15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!

Το γραφειοκρατικό “τέρας” του ελληνικού κράτους απαιτεί κατά μέσο όρο συνολικά 15 ημέρες και 1.101 ευρώ από κάποιον που θέλει να ιδρύσει μια νέα επιχείρηση, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (28/12).

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VETO!!!

Δεκατέσσερις μήνες άντεξε στο περίπτερο η εφημερίδα «Veto» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2009 ενώ την Πρωτοχρονιά θα κρεμάσει στο περίπτερο το τελευταίο της φυλλο.
Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο λιγοστό εναπομείναν προσωπικό η αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας «Veto» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την 1η Νοεμβρίου 2009.

ΕΛΛΗΝΑΣ DEVELOPER ΕΤΩΝ 11!!!

Ο  Dino Zaharakis,11 ετών ομογενής από τις ΗΠΑ,   συνέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε μόνος του μια κοινή βάση για iPhone, iPad, Kindle και άλλα tablets και smartphones!
Όλα ξεκίνησαν με ένα στοίχημα μεταξύ του πατέρα και του γιού (Ντίνου Ζαχαράκη).

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ 400.000 ΕΤΩΝ!!!

Το παλαιότερο τεκμήριο της εμφάνισης του σύγχρονου ανθρώπινου είδους και απόδειξη ότι οι πρόγονοί μας έζησαν δύο φορές παλαιότερα από όσο υπολογιζόταν μέχρι σήμερα, αποτελεί ανθρώπινη οδοντοστοιχία, ηλικίας 400.000 ετών που ανακαλύφθηκε σε σπήλαιο του Ισραήλ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!

Η ρουμανική αεροδιαστημική εταιρία (Aeronautics and Cosmonautics Romanian Association (ARCA)) ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει το πρώτο υπερηχητικό αεροσκάφος (Ε-111), το οποίο θα εκτοξεύσει τον πύραυλο Haas II για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Google Lunar X Prize.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΔΟΝ 7 ΔΙΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!!!

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν το 2011 θα κάνει την… εμφάνισή του, ο «δείκτης» του παγκόσμιου πληθυσμού θα δείχνει 6.934.196.000!

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ!!!

Έπειτα από συστηματική έρευνα 15 χρόνων, ακόμη και στα νεκροταφεία της πιο απομακρυσμένης πόλης της Χιλής, με πληροφορίες για Ελληνες -που χρονολογούνται από το 1536- και με πρόσφατες συνεντεύξεις μεταναστών μας, κυκλοφόρησε το βιβλίο "Ελληνες στη Χιλή".
Πρόκειται για μια ιστορική και κοινωνιολογική μελέτη, όπου καταγράφεται η "Οδύσσεια" των Ελλήνων της Χιλής.

ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!

Βρετανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κεντρικού Λανκασάιρ, σε συνεργασία με το online σούπερ μάρκετ Ocado, αναπτύσσουν ένα φουτουριστικό ψυγείο, το οποίο μεταξύ άλλων θα προτείνει φαγητά για μαγείρεμα, ανάλογα με τα τρόφιμα που έχουν απομείνει στο εσωτερικό του και θα στέλνει ηλεκτρονικές παραγγελίες στο σούπερ μάρκετ για να ανανεώσει το περιεχόμενό του.

ΕΛΛΑΣ:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!

Η εντολή είναι ρητή. Εκποίηση της ακίνητης κρατικής περιουσίας, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα στον κεντρικό κρατικό κορβανά, για να κλείσουν κάποιες από τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού.Σε πραγματικούς αριθμούς, η κυβέρνηση που προχωρά ευθέως στην πώληση ή στην παροχή άδειας για εμπορική εκμετάλλευση περιοχών-φιλέτων προσδοκά να συγκεντρώσει κάπου 8 δισεκατομμύρια ευρώ σε μήκος χρόνου μια τριετίας. Δηλαδή εντός των ετών 2001- 2012 και 2013.

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ!!!Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!


Σε ορισμένες περιοχές πωλείται

 κοντά στα 1,8 ευρώ το λίτρο

Πριν προλάβουν να παραληφθούν τα νέα φορτία καυσίμων από τα διυλιστήρια η τιμή της βενζίνης ανέβηκε στα πρατήρια υγρών καυσίμων με το αιτιολογικό της μεγάλης ανόδου της τιμής την Παρασκευή.

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ DNA ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟ!!!


Δύο ανεξάρτητες μεγάλες διεθνείς επιστημονικές ομάδες «έσπασαν» τους γενετικούς κώδικες (DNA) της άγριας φράουλας και του δέντρου του κακάο, από όπου παράγεται η καλύτερη στον κόσμο ποιότητα σοκολάτας.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Έχει αρχίσει εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια, να κυκλοφορεί ένα παραμύθι πρόστυχο σε σχέση με το αν το 2012, πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την διάσπαση και αποκοπή ενός ακόμη κομματιού από τις σάρκες της Ελλάδας και μιλάω για τη λεβεντομάνα Κρήτη.

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

 Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσίευσε η Τροχαία, από τις 23 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίουσημειώθηκαν 18 θανατηφόρα τροχαία με 21 νεκρούς
Το ίδιο διάστημα του 2009 οι νεκροί από τροχαίο ανήλθαν στους 10.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

PRAVDA:ΕΡΧΟΝΤΑΙ UFO ΤΟ 2012!!!

Σαν να μην μας έφταναν τα UFO που ήδη ζουν ανάμεσα μας, σύμφωνα με τη Ρωσική εφημερίδα PRAVDA, το Δεκέμβριο του 2012 θα φτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια...

ΟΙ 10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ 2010!!!

Παλαιολιθικά εργαλεία που ανακαλύφθηκαν στην Κρήτη και τοποθετούν την ανακάλυψη της ναυσιπλοΐας 100.000 χρόνια πίσω, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού “Archaeology” με τα δέκα σημαντικότερα αρχαιολογικά και ιστορικά ευρήματα του έτους.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ???

Επαναστατικά γεγονότα ενδέχεται να συντελεσθούν σύντομα στην περιοχή μας, με δραματικές και σεισμικές εκτυλίξεις σε όλη την Ευρύτερη Μέση Ανατολή και την Ευρασία.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΝΤ:ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2012-2014!!!

Μία έκθεση- φωτιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποκαλύπτει αυτό που όλοι φοβόμαστε:
την τριετία 2012 - 2014, η ελληνική κυβέρνηση θα κληθεί να λάβει νέα σκληρότερα μέτρα προκειμένου να εξοικονομήσει 12,8 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 5% του ΑΕΠ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Όταν η μητέρα γη ξεσκεπάζει την αλήθεια

Το μαρμάρινο άγαλμα μιας γυναίκας που φοράει χιτώνα και σανδάλια και εκτιμάται ότι φιλοτεχνήθηκε πριν από 2.000 χρόνια, αποκαλύφθηκε σήμερα στο λιμάνι της πόλης Ashkelon, δυτικά της Ιερουσαλήμ.

ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!


Υποθέστε για λίγο ότι κάποιος σας δίνει την επιλογή να πάρετε σήμερα 100 ευρώ ή 150 ευρώ σε ένα χρόνο. Ποιό ποσό θα διαλέγατε να πάρετε;
Αυτήν ακριβώς την ερώτηση έκαναν σε 1000 ανθρώπους, επιστήμονες του πανεπιστήμιου της Βόνης και του Ινστιτούτου για την Έρευνα Εργασίας στη Γερμανία. Παράλληλα χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους, αξιολόγησαν τις γνωσιακές ικανότητες των συμμετεχόντων.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!!!


Αισιόδοξος για τα κοιτάσματα πετρελαίου

 ο υφ. Περιβάλλοντος

Σε ένα με ενάμιση χρόνο η Ελλάδα θα είναι έτοιμη για την ανάθεση διεξαγωγής ερευνών πετρελαίου και φυσικού αερίου και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πέλαγος αλλά και στη Δυτική Ελλάδα, τονίζει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Υποστηρίζει ότι υπάρχουν θετικές έρευνες για την ύπαρξη υδρογονανθράκων και το σενάριο δείχνει ότι για τα επόμενα 30 χρόνια είναι δυνατόν να καλύπτουμε το 1/3 με 1/5 των αναγκών μας σε ενέργεια. Υπογραμμίζει, δε, τη σημασία της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας, συνολικής αξίας 38 δισ. ευρώ, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!


Το υπ. Εσωτερικών καλεί τους

 υπαλλήλους να μείνουν στις θέσεις τους

H κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και οι «μαύρες τρύπες» στη λειτουργία των υπηρεσιών εκτιμάται ότι υποκρύπτονται πίσω από την εσπευσμένη απόφαση της κυβέρνησης να καλέσει τους δημοσίους υπαλλήλους να παραμείνουν στη θέση τους ακόμη και αν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν. 

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!


King Minos:Αδερφια προσοχη στις αγιες τουτες μερες!Οχι αλκοολ και οδηγηση.Παντα φοραμε ζωνη και κρανος!Η ταχυτητα σκοτωνει!

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ!!!ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!!!

Ασφυκτικά χρονικά περιθώρια υπάρχουν για την κατάργηση και τη συγχώνευση φορέων του δημοσίου και τις μετατάξεις των υπαλλήλων, που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές.

20 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ!!!


Και δεν εννοούμε τις άσπρες τρίχες

ΑΥΤΟ-ΑΠΟΣΤΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το πλύσιμο των χεριών μας είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε ποτέ να ελέγξουμε τι κάνουν οι άλλοι.

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!

Πως μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη 2,5 χρόνια από τη ζωή μας. Η απάντηση λένε οι επιστήμονες είναι απλή.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!!


Έζησε παράλληλα με τους προγόνους μας πριν από 30.000 έτη

Ένα μυστήριο νέο είδος ανθρώπου, που έζησε παράλληλα με τους προγόνους μας 30.000 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες.

ΝΕΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ!!!

Αμερικανοί και Ελβετοί επιστήμονες, από δύο κορυφαίες Πολυτεχνικές σχολές του κόσμου, δημιούργησαν ένα νέου τύπου φωτοβολταϊκό σύστημα, που μιμείται τη φωτοσύνθεση των φυτών και καταφέρνει να μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε καύσιμο υδρογόνο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ...ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!

Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας ο τρόπος ζωής των… μελλοντικών πατεράδων επηρεάζει την υγεία των παιδιών που θα αποκτήσουν καθώς «επαναπρογραμματίζει» τα γονίδια τους.
Η έρευνα δείχνει τις κληρονομικές επιπτώσεις μιας διαδικασίας που ονομάζεται «επιγενετική», δηλαδή το πώς το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μας μπορούν να τροποποιήσουν οριστικά τα γονίδιά μας καθώς μεγαλώνουμε.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ 130 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ!!!

Νέοι τρόποι διάγνωσης και θεραπείας περισσότερων από 130 εγκεφαλικών παθήσεων, μεταξύ άλλων του Αλτσχάιμερ, του Πάρκινσον, της επιληψίας και του αυτισμού, μπορεί να ανακαλυφθούν στο άμεσο μέλλον χάρη σε μια νέα επιστημονική ανακάλυψη, σχετικά με τη γενετική και χημική σύσταση των συνάψεων, δηλαδή των μικροσκοπικών συνδέσμων ανάμεσα στα νευρικά κύτταρα. Η σημασία του επιτεύγματος θα μπορούσε, από μια πλευρά, να θεωρηθεί ανάλογη της αποκωδικοποίησης του ανθρωπίνου γονιδιώματος.

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΙΟΥ!!!

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στην επιστημονική κοινότητα η επανεμφάνιση ενός είδους ιαπωνικού σολομού που θεωρούνταν εξαφανισμένο από το 1940! Τελικά το συγκεκριμένο ψάρι ζει και βασιλεύει σε μια λίμνη κοντά στο όρος Φούτζι, όπως ανακοίνωσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κιότο.

ΟΙ ΤΑΡΑΝΔΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ!!!


ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ



Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε σε γνωστό επιστημονικό
 περιοδικό τα χαρακτηριστικά ζωάκια των Χριστουγέννων
 οι τάρανδοι δεν είναι και τόσο αθώα.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


Ο κόσμος γιορτάζει τη γέννηση του Θεανθρώπου σε λαμπερή. Εντυπωσιακές εικόνες μας ταξιδεύουν στα διαφορετικά σημεία του πλανήτη...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...