Σελίδες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΖΕΙ ΜΙΑ 30ΧΡΟΝΗ!!! (vid)

Το σώμα ενός μωρού εξακολουθεί να έχει μια 30χρονη Βραζιλιάνα, η οποία πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Παρά το πρόβλημά της και την οικονομική δυσπραγία της οικογένειας, το σπίτι της ξεχειλίζει από αγάπη!

Η οικογένεια της Maria Audetedo Nascimento ζει σε μια καλύβα στην περιοχή Ceara και κάνει τα πάντα για να φροντίζει την 30χρονη. Η Maria δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ οι ειδικοί αποδίδουν την περίπτωσή της σε σοβαρή ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών. Όπως λένε, το σώμα της δεν είναι σε θέση να αναπτυχθεί σωματικά ή ψυχικά.

H περίπτωσή της συγκλονίζει για έναν ακόμη λόγο: η οικογένειά της είναι τόσο φτωχή που δεν μπορεί να της προσφέρει ούτε τα στοιχειώδη φάρμακα που χρειάζεται και βασίζονται στην βοήθεια των γειτόνων και του πανεπιστημίου. Εντύπωση, όμως, δεν προκαλεί μόνο η ασθένεια της 30χρονης, αλλά και ο τρόπος που την αντιμετωπίζει η μητριά της, μιας και η βιολογική της μητέρα πέθανε πριν από 13 χρόνια.

Από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της Maria, η μητριά την φροντίζει σαν δικό της παιδί και, μάλιστα, θεωρεί πως ο Θεός την έστειλε στη ζωή της!

star.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...