Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

OΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ AΔΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ!!! (VIDEO)

Οι Μάγια τις θεωρούσαν ως πύλες εισόδου στον Κάτω Κόσμο. Λέγονται σενότες και είναι μεγάλες κοιλότητες νερού που έχουν βάθος ακόμη και 60 μέτρα. Ορισμένες από αυτές βρίσκονται στη μικρή χώρα Μπελίσε, στην Κεντρική Αμερική, και οι επιστήμονες που είναι ειδικοί στην ενάλια αρχαιολογία έχουν αρχίσει να τις εξερευνούν, προσπαθώντας να βρουν ίχνη του χαμένου πολιτισμού.

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ CONCORDE ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αν και η τελευταία πτήση του μοναδικού μέχρι τώρα εμπορικού υπερηχητικού αεροπλάνου, Concorde, έγινε πριν από 8 χρόνια, πλέον έχει αρχίσει να συζητείται ξανά η χρήση κάποιου υπερηχητικού αεροσκάφους.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΞΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Επιστήμονες και ερασιτέχνες αστρονόμοι προετοιμάζονται για την έλευση του αστεροειδή 2011 MD που αναμένεται να περάσει σήμερα πάνω από τη Γη. Ο αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση περίπου 20 χιλιάδων χλμ από τον πλανήτη μας και θα είναι ορατός ακόμη και από ένα μικρό οικιακό τηλεσκόπιο.

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΜΕ... ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ!!!

Οι άνθρωποι τελικά δεν είναι οι μόνοι που ξέρουν από γραμματική και συντακτικό. Τα πουλιά φαίνεται πως χρησιμοποιούν "κανόνες" γραμματικής και συντακτικού όταν τιτιβίζουν, σύμφωνα με μια νέα πρωτοποριακή ιαπωνική επιστημονική έρευνα.

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΣΥΛΗΤΟ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ!!!

Κανένα ανθρώπινο μάτι δεν είχε αντικρίσει τον ιερό χώρο εδώ και 1.500 χρόνια. Μια μικροσκοπική τηλεχειριζόμενη κάμερα μπόρεσε τελικά να κοιτάξει έναν ασύλητο τάφο των Μάγιας στο Μεξικό και να θαυμάσει τους πορφυρούς τοίχους, τις νωπογραφίες και τα πολύτιμα κτερίσματα.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ!!!

Σε παρουσίαση στο περιοδικό Archéologia του αρχαιολογικού μουσείου της πόλης Antibes, το οποίο στεγάζεται στο οχυρό του 17ου αιώνα (έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Vauban) που προστάτευε την πόλη από τη μεριά της θάλασσας, διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, ότι το πιο χαρακτηριστικό αντικείμενο της ιστορίας της πόλης αυτής, κατά την άποψη του διευθυντή του μουσείου, Ερίκ Ντελαβάλ, είναι η κροκάλα του Τέρποντος.

ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ FARAGE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ!!!




ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ..ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΥΡΑ!!!

Σουβλάκι με μπύρα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Στην αρχαία Θήρα έτρωγαν σουβλάκι (καλαμάκι), όπως δείχνουν τα αρχαιολογικά ευρήματα. Μπύρα έπιναν;
Σαλιγκάρια, ψάρια και...σουβλάκι στο "μενού" των ανασκαφών στο Ακρωτήρι ΘήραςΔεν αποκλείεται, λέει ο Χρήστος Ντούμας, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής των ανασκαφών στο Ακρωτήρι της Θήρας. Οι επαφές των κατοίκων της πόλης με τους αρχαίους ...Αιγυπτίους, κατά την τρίτη και δεύτερη χιλιετία π.Χ. και διάφορα ευρήματα, τον έχουν οδηγήσει στη σκέψη ότι οι Θηραίοι «μπορεί να είχαν εισαγάγει από την Αίγυπτο και την τεχνική να παρασκευάζουν μπίρα από κριθάρι, αφού αυτό αποτελούσε ένα από τα βασικά αγροτικά προϊόντα της τοπικής παραγωγής». Επιναν, πάντως, οίνο.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ!!!

Φώτο από διαδήλωση της Βαρκελώνης. Το άγαλμα βρίσκεται στην Via Laietena. Η πινακίδα λέει:
“ Αν αγωνίζεσαι μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνίζεσαι είσαι χαμένος



Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ... 

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ!!!

Kαταγεγραμμένες στην προφορική παράδοση λαών και στην αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.
Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Ελληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!




Η πρώτη συγκλονιστική ιστορία: Ένα κοριτσάκι γλιτώνει από το θάνατο, από πνιγμό σε πισίνα. Όπως διηγήθηκε η ίδια για τη ζωγραφιά της: "πάνω από τη μπλε γραμμή είναι ο παράδεισος". Η τρύπα στη μπλε γραμμή ανοίχτηκε για να δει η ίδια τη γέννηση του αγέννητου ακόμα αδερφού της. Όπως διηγείται η ίδια "κάποια φωνή μου είπε ότι θα γυρίσω στη γη για να μπορέσω να το βοηθήσω, γιατί θα είχε πρόβλημα υγιείας". Δεν ήξερε τι πρόβλημα θα είχε, αλλά ζωγράφισε μια καρδιά στο μωρό. Και όντως το μωρό γεννήθηκε μετά από αρκετούς μήνες με πρόβλημα στην καρδιά!

ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!

ΣΤΑ 575 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!
Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ 
- Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο τουρκικός στρατός άρχισε ήδη να στέλνει ισχυρές δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία καθώς έχουν διαπιστωθεί αντίστοιχες κινήσεις από τον στρατό της Συρίας. Ηδη ο αρχηγός της Β’Στρατιάς των τουρκικών Ενοπλων δυνάμεων Σερβέτ Γιορούκ έχει σπεύσει στην Αντιόχεια και ελέγχει τις μονάδες του στρατού. Άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα αλλά και μονάδες του πυροβολικού βρίσκονται σε θέσεις μάχης.

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΚΑΣ-ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!

Δυστυχώς, εκ νέου υφίσταται ανάγκη η έκθεση για τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη να συμπληρωθεί, επειδή οι πληροφορίες που περιέχει κρίνονται ανεπαρκείς ως προς την λήψη πλήρoυς και αντικειμενικής απόφασης.Για αυτό το λόγο, επιστρέφουμε εκ νέου την έκθεση στον επενδυτή, ώστε να συμπληρωθεί με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Νομίζω, ότι η προθεσμία δύο μηνών θα είναι αρκετή στον επενδυτή για να το κάνει. Έπειτα και στην περίπτωση που κριθεί, ότι η έκθεση έχει συμπληρωθεί με τα αναγκαία στοιχεία και δεδομένα, θα ξεκινήσει και η αντίστοιχη διαδικασία της δημόσιας συζήτησης».

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

WALL STREET JOURNAL:Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ

Υπαρχει περίπτωση να πετύχουμε διαγραφή του χρέους και έχει αποσιωποιηθεί ως σενάριο από τους κυβερνώντες;
O Alen Mattich, στο άρθρο του στη Wall Street Journal, αναλύει τη περίπτωση που η Ελλάδα δήλωνε την πρόθεσή της να χρεοκοπήσει.

Alex Jones – Max Keizer > Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...ΑΝ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΝΙΚΟΥ ΜΑΤΙΟΥ!!!

Στο τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια ενός ομογενή επιστήμονας από την Αυστραλία για μια νέα παγκόσμια επιστημονική πρωτιά με την δημιουργία βιονικού ματιού. Πρόκειται για τον Ευστράτιο (Σταν) Σκαφίδα που ηγείται του ερευνητικού κέντρου NICTA του Πανεπιστημίου Μελβούρνης, το οποίο συνεργάζεται άμεσα με το ινστιτούτο «Bionic Vision Australia». Η πρωτοποριακή εφεύρεση του ομογενή και των συνεργατών του αποτελείται από μία κάμερα που τοποθετείται σε γυαλιά και η οποία αιχμαλωτίζει εικόνες.

ΣΕΡΒΟΙ:ΦΙΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΧΘΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!

Οι πολίτες της Σερβίας είναι σταθεροί στις επιλογές τους ως προς τις φιλικές προς την Σερβία χώρες. Αυτές είναι η Ρωσία και η Ελλάδα και στη λίστα αυτή έρχεται τελευταία και η Κίνα. Μεγαλύτεροι εχθροί είναι Αμερικανοί και οι Αλβανοί.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΒΙΔΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα! Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΟΥΝΤΙΤΗ, ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΛΙΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΙΣΣΙΡΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝΙΤΗ!!!

Στα χέρια της κυβέρνησης μελέτη για την αξιοποίηση 30 δημόσιων μεταλλείων και η συνολική αξία των αποθεμάτων των ορυκτών που εξετάζονται ξεπερνά τα 10 δις ευρώ.

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

Τα “ΕΠΙΚΑΙΡΑ” αποκαλύπτουν άκρως απόρρητα έγγραφα του Σχεδίου “Πυθία Ι”…που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. To απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από …Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή...προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).

«Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιούνταν από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε γεγονότα που οδηγούν σε ενδείξεις για ενδεχόμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.Όλο το άρθρο και τα άκρως απόρρητα έγγραφα στα “Επίκαιρα” που κυκλοφορούν, στο τεύχος 87, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

http://peripatris.blogspot.com/2011/06/blog-post_7257.html#ixzz1PHZTQ7rL

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΡΕΥΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!

ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΝΑΝΟΥΣ
Ερευνα έσπασε το μυστικό κώδικα του Πλάτωνα
Αποκάλυψε την «κρυμμένη» μουσική δομή, που δεν πιάνει ανθρώπινο αυτί το δαιδαλώδες «σπήλαιο» των ιδεών του Πλάτωνα εισχώρησε Βρετανός ερευνητής, που κατάφερε να σπάσει ένα μυστικό μαθηματικό και μουσικό κώδικα, ο οποίος φαίνεται ότι κρυβόταν στα έργα του αρχαίου Ελληνα φιλοσόφου. «Ηταν σαν να ανοίγαμε έναν τάφο και να εντοπίζαμε μέσα του καινούργια έργα του Πλάτωνα», λέει ο δρ Τζέι Κένεντι, ιστορικός της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αυτό που φάνταζε απίστευτο πριν από λίγα χρόνια είναι πλέον γεγονός. Η γέννηση των «τέλειων» μωρών είχε προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων και αντιδράσεις επί αντιδράσεων ακόμη και ανάμεσα σε κορυφαίους επιστήμονες. Ομως η επανάσταση έγινε, και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε και στη γειτονιά μας, αφού τα πρώτα «τέλεια» μωρά γεννήθηκαν και... στην Ελλάδα.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Σύγχυση προκαλούν στον επιστημονικό κόσμο, αυτές οι παράξενες φωτογραφίες καθώς αποκαλύπτουν ένα σπάνιο φαινόμενο - βράχοι κινούνται ...μόνοι τους...

"ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ"

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχη.

ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΡΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ 2012 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία το μέλλον των σχέσεών τους με την Τουρκία. Μάλλον συνιστά λοιπόν ειλλημμένη απόφασή τους να βελτιώσουν το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στις χερσαίες δυνάμεις υπέρ της Ελλάδος και σε βάρος της Τουρκίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιλογή από τα πλεονάζοντα αμυντικά υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού και αντιαρματικών.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΓΑΠ??? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ???

Πριν από λίγες ημέρες, σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μας έλεγε ότι μετά την ιστορία με τον Στρως Καν, ο Γιώργος αποφεύγει την μαμά πατρίδα όπως ο διάολος το λιβάνι. Το θεωρήσαμε συνωμοσιολογία έσχατης μορφής. Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να έχει πάθει φοβία με τα πάτρια εδάφη; Δείτε τι γράφει ο Πέτρος Λεωτσάκος στο bankingnews σχετικά με τα CDS. Τα περιβόητα CDS που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση credit event της Ελληνικής οικονομίας:

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α. σε συνεδρίαση του 65ου Ετησίου Συνεδρίου που συνήλθε από τις 26-30 Μαΐου 2011, στο Worcester της Μασαχουσέτης έχοντας υπ’ όψη τις τελευταίες εξελίξεις στην Π.Γ.Δ.Μ αποφάσισε τα ακόλουθα:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ!!!

Όταν έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή το δημόσιο χρέος προς τους ιδιώτες ομολογιούχους ήταν περίπου 280 δις ευρώ. Ήδη με τα 110 δις ευρώ του μνημονίου 1, τα οποία παίρνουμε σε δόσεις και τα οποία πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην εξόφληση παλαιότερων ομολόγων προς τους τοκογλύφους ιδιώτες, στην ουσία μετατρέπεται μέρος από τα 280 δις ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά. Μένουν άλλα 170 δισ. ευρώ.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!

«Αστεράκια» είδαν οι Γερμανοί πιλότοι των Eurofighter Typhoon και οι Τούρκοι των F-4E 2020 Terminator, από τις απανωτές «σφαλιάρες» που έφαγαν από την 343 Μοίρα «Αστέρι» της 115 Π.Μ. του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας από τις 2 μέχρι τις 27 Μαΐου 2011. 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ???



Το κείμενο που ακολουθεί, παρατίθεται για προβληματισμό και εξαγωγή προσωπικών συμπερασμάτων, από την εύλογη απορία: Γιατί οι δανειστές μας (τράπεζες τοκογλύφοι) ζητάνε επιτακτικά από την… Ελλάδα την αποπληρωμή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του χρέους της, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τα στραβά μάτια για άλλες χώρες των οποίων το χρέος δεν είναι απλώς μεγαλύτερο, αλλά μερικές φορές είναι και πολλαπλάσιο του Ελληνικού;
Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα, για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τους δανειστές μας:


ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΟΖ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΗΠΑ!!!

Ένα ολόκληρο γεωστρατηγικό-οικονομικό παίγνιο στο οποίο είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο – θετικό αυτή την φορά για την Ελλάδα – κρύβεται πίσω από το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει την σύσταση του κρατικού φορέα υδρογονανθράκων και την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, με το οποία θεσμοθετείται πλέον επίσημα η έννοια της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης! 

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΤΡΙΤΗ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ!!!

Μια χαρά είναι η Τουρκία !!!! – Ρε δε πάτε απο κεί πούρθατε…
Θράσος; Βλακεία; δεν μπορείς να καταλάβεις, το σίγουρο είναι ότι πνιγμένοι μέσα στη καλοζωία που τους εξασφάλισε η πολιτική τους δραστηριότητα αδιαφορούν και χαμογελάνε όταν ακούνε για μισθούς 500 ευρώ..ανεργία… πιο χαμηλούς ακόμα μισθούς… αυτοί εκεί!. Χαμογελάνε και το θεωρούν επιτυχία…ότι τους κρατάει στην εξουσία….Διαβάστε τώρα το όραμα του Χυτήρη και της παρέας του. Ποιά έιναι η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας. Με τους τραπεζίτες και το ξένο κεφάλαιο να κάνουν πάρτυ και το λαό να πεινάει.

24.05.2011 Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΑ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙ:ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

ΝΑΥΛΩΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Θα ξεφυτρώσουν από παντού!
Από όπου κι αν χτυπά ελληνική καρδιά θα βρεθεί αύριο στο κέντρο της Αθήνας. Καράβια έχουν ναυλωθεί από την Κρήτη, λεωφορεία από την Δυτική και Στερεά Ελλάδα. Διαδηλωτές θα πλημμυρίσουν τους δρόμους γύρω και μπροστά από τη Βουλή, σε μια διαδήλωση άνευ προηγουμένου από πλευράς κόσμου. 

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...