Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

Δημοσίευση 27/12/2010 14:55 Ανανέωση 27/12/2010 17:34

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, απεικονίζουν ένα παράξενο, ιδιόμορφο, και πάνω απ’ όλα μυστηριώδες πλάσμα το οποίο συνάντησαν κάποιοι πεζοπόροι στην πόλη Kitchenuhmaykoosib, που βρίσκεται στον Καναδά.
Ήταν αρχές Μαϊου οπότε και επέλεξαν να πάνε πεζοπορία. Ξαφνικά, όμως, διέκοψαν τη βόλτα τους γιατί παρατήρησαν ότι το σκυλί που είχαν μαζί τους έφυγε από δίπλα τους, κατευθύνθηκε προς έναν κολπίσκο που βρισκόταν εκεί δίπλα, και εστίασε την προσοχή του σε αυτό το πλάσμα το οποίο βρισκόταν στο νερό με το πρόσωπό του προς τα κάτω. Το σκυλί κινήθηκε προς το νερό, και έσυρε το πλάσμα στην ξηρά όπου και άρχισαν να το παρατηρούν και να το φωτογραφίζουν οι πεζοπόροι.

Γιατί θεωρούν ότι είναι τσουπακάμπρας!
Αυτό που προσέχουμε με μια πρώτη ματιά είναι πως ολόκληρο το πλάσμα είναι καλυμμένο από τρίχα, με εξαίρεση το πρόσωπο και τα πόδια του όπου δεν υπάρχει η παραμικρή τρίχα. Η εικόνα αυτή οδηγεί πολλούς ερευνητές και λάτρεις του μυστηρίου και της μεταφυσικής, να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τη μοναδική απόδειξη ότι τελικά τα τσουπακάμπρας δεν είναι ένας μύθος ή ένας θρύλος, αλλά είναι πραγματικά ζώα που άπτονται της κρυπτοζωολογίας.
Η κρυπτοζωολογία αποτελεί έναν ιδιαίτερο κλάδο (που δεν αναγνωρίζεται από την επιστήμη της ζωολογίας) όπου ουσιαστικά γίνεται μελέτη των "άγνωστων - κρυμμένων ζώων". Χαρακτηριστικά παραδείγματα μελέτης εκτός των τσουπακάμπρας, αποτελούν ο μεγαλοπόδαρος και το τέρας του Λόχνες.
Πώς ξεκίνησε ο θρύλος των τσουπακάμπρας!
Για τα τσουπακάμπρας, αρκετοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για περίεργα ζώα (τα οποία μέχρι και σήμερα δεν είχαμε ανακαλύψει πού βρίσκονται), ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν ότι τα τσουπακάμπρας είναι εξωγήινα όντα! Η ιστορία σχετικά με αυτά ξεκίνησε όταν ένας ιδιοκτήτης πήγε στο κτήμα του για να ταϊσει τα ζώα του και συνειδητοποίησε ότι τα μισά είχαν ακρωτηριαστεί!
Οι κτηνίατροι και οι ερευνητές που κατέφτασαν στην περιοχή έμειναν στην κυριολεξία άφωνοι όταν συνειδητοποίησαν ότι ο τρόπος με τον οποίο είχαν ακρωτηριαστεί τα ζώα διέφερε από κάθε άλλη μέθοδο που είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν, και η μόνη εξήγηση που μπορούσαν να δώσουν ήταν ότι είχε γίνει από κάποιου είδους λέιζερ που παραπέμπει σε εξωγήινη τεχνολογία!
Πηγή: Pyles-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...