Σελίδες

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ???


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια, αλλά συνεπεία της πτώσης τους. Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ;

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ MTV!!!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ!!!


Οι άνθρωποι που τρώνε τροφές πλούσιες σε λιπαρά, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τα πορίσματα προηγούμενων μελετών που είχαν συσχετίσει το πρόχειρο και χαμηλής ποιότητας φαγητό με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή.

ΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!



Το βράδυ της 29 προς την 30 Ιανουαρίου του 1996 παίχτηκε ένα μεγάλο δράμα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ένας εθνικός θρίαμβος που προέρχονταν από την σύγχυση και αδυναμία των Τούρκων, όπως θα δούμε παρακάτω, θάφτηκε κάτω από την ελληνική προδοσία.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!


Όταν η αμερικανίδα ερευνήτρια Henrietta Mertz στο βιβλίο της “ The wine dark sea” αποδείκνυε πως οι Έλληνες τόσο οι Αργοναύτες όσο και ο Οδυσσέας αναζητώντας οι μεν πρώτοι την γη της Κολχίδος, ο δε δεύτερος την επιστροφή στην πατρίδα του, έφτασαν στην Αμερική γινόμενοι έτσι οι πρώτοι εξερευνητές της νέας γης, φυσικά και δεν φανταζόταν πόσο αψήφιστα θα λάμβαναν κάτι τέτοιο όχι μονάχα οι συνάδελφοί της ερευνητές και αρχαιολόγοι αλλά και κυρίως οι ίδιοι οι αρμόδιοι του ελληνικού κράτους!!!

TO MNHMONIO ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!


Καμμιά τεχνογνωσία δεν είχε το ΔΝΤ και Σία για να λύσει το ελληνικό πρόβλημα. Εκαναν αυτό που κάνουν σε όποια χώρα κι αν πάνε: Εχουν μερικά μέτρα έτοιμα, πατιτούρα και εκ του προχείρου. Τα γνωστά δηλαδή: μειώστε μισθούς και ανεβάστε φόρους. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα που είδαμε μετά, εδώ όπως και αλλού, άλλοι είναι οι υποβολείς και οι συμβουλάτορες και εισηγητές των μέτρων.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!!!

Το ευρώ ξεπέρασε τις δυσκολίες και η ευρωζώνη έχει πλέον τα χειρότερα της οικονομικής κρίσης πίσω της, δήλωσε σήμερα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ. 

ΚΟΙΝΟ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!!!


Το εκχύλισμα ενός κοινού αγριόχορτου, το οποίο ανέκαθεν χρησιμοποιούνταν ως θεραπευτικό βότανο, φαίνεται να κρύβει το μυστικό μιας σύγχρονης, ήπιας θεραπείας κατά του καρκίνου του δέρματος, με εξαίρεση το μελάνωμα.

ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ???


Είναι ανακάλυψη των βρετανών επιστημόνων οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό «πράσινο» συνθετικό καύσιμο, ένα είδος βενζίνης εξαιρετικά χαμηλού κόστους και φιλικής προς το περιβάλλον.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα ….. 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό!
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ iPad ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


H iSquare ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιανουαρίου, το επαναστατικό iPad έρχεται στην Ελλάδα και την Κύπρο, για να εντυπωσιάσει με τις ικανότητες και την εξαιρετική τιμή του. 

Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΩΖΕΙ!!!


Προλαμβάνει πολλές και σοβαρές ασθένειες

Πάρα πολλές και σπουδαίες μελέτες έχουν δείξει ότι η συστηματική και ικανοποιητική σε διάρκεια φυσική άσκηση μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΙΜΙΑ!!!



«Βόμβα» πολλών μεγατόνων και ένα απρόσμενο δώρο στην Τουρκία περιέχεται στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία!
Στο βιβλίο αυτό που διδάσκεται στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, όταν φθάνουμε στην εποχή της κρίσης με τα Ίμια, τον Γενάρη του 1996 στη σελ. 163 αναγράφονται επί λέξει τα εξής:

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!





ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!



Δημοσίευση 26/01/2011 13:59 Ανανέωση 26/01/2011 18:57

Έντονο προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η απίστευτη αποκάλυψη από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι σημαντικό μέρος του ελληνικού χρυσού αποστέλλεται στο εξωτερικό και φυλάσσεται σε ξένες τράπεζες για ιστορικούς λόγους!
Η είδηση αυτή που προκαλεί συναγερμό σε επενδυτές, κατόχους χρυσού, και μεσαίου μεγέθους καταθέτες βγαίνει από επίσημη απάντηση που έδωσε στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτη σχετική με τα ελληνικά αποθέματα χρυσού.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!




Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησησε:
“Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ!!!



Η Τουρκία, στην προσπάθειά της να καταστεί περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή και ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου, επιζητά πολεμική σύγκρουση με το Ισραήλ. Τα σενάρια πολεμικής σύρραξης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ πληθαίνουν από μέρα σε μέρα την όξυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για τα γεγονότα του ''Mavi Marmara'' που η Τουρκία επιμένει όπως το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις, πράγμα που δεν κάνει το Ισραήλ. Αυτό είναι η πρόφαση, η πραγματική αιτία είναι τα κοιτάσματα πετρελαίου της ανατολικής Μεσογείου και η οριοθέτηση της ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ και η συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου με την Κυπριακή Δημοκρατία. 

ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΑΛΙΟΥ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟ!!!


H μεγαλύτερη υαλουργία της Ιαπωνίας, η Asahi Glass, παρουσίασε ένα νέο είδος γυαλιού για οθόνες κινητών και άλλων φορητών γκάτζετ, το οποίο είναι έξι φορές ανθεκτικότερο στις γρατζουνιές και στο ράγισμα σε σχέση με το συμβατικό γυαλί.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ FYROM:"ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ"


O Βούλγαρος Τσάρος, Σαμουήλ
τον οποίο οι Σκοπιανοί, “βάφτισαν”
Μακεδόνα !

Περίπου 20 Βούλγαροι διανοούμενοι, μεταξύ των οποίων και τρεις που κατάγονται από τα Σκόπια, απέστειλαν αναφορά προς την UNESCO, ζητώντας από την παγκόσμια οργάνωση να σταματήσει η τηλέοραση των Σκοπίων να καταχράται συνεχώς τη βουλγαρική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βουλγαρίας.

TI KANOYN 7 ΡΩΣΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ???


Στη Γαύδο, στον οικισμό Βατσιανά, ζουν περισσότερα από 10 χρόνια, εφτά Ρώσοι. Στην πλειοψηφία τους πυρηνικοί επιστήμονες, που βρέθηκαν στο Τσέρνομπιλ, ώστε να αξιολογήσουν την καταστροφή. Από τους ελάχιστους που επέζησαν του πυρηνικού όλεθρου, αποφάσισαν να ζήσουν στην Γαύδο, στο νοτιότερο μέρος της Ελλάδας, εφαρμόζοντας ένα πρότυπο τρόπο ζωής, βασισμένο στη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και κυρίως «σε όσα τους προσφέρει η ίδια η φύση».

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η VODAFONE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS ΕΣΒΗΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

Η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ VODAFONE!!!



krhth 1Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας  για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία»...

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ VODAFONE ΥΠΕΡ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!!!






Tην αποκάλυψη της δεκαετίας έκανε ένα blog: Το olympia.gr

ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ...ΒΑΡΟΣ!!!


Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων ετοιμάζεται να δώσει ένα νέο μη φυσικό ορισμό στο κιλό, μετά την ανακάλυψη ότι το μεταλλικό πρωτότυπό του, που χρησιμοποιείται ως διεθνές πρότυπο, ζυγίζει πια λιγότερο -για λόγους μυστηριώδεις.


ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ - ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!!!


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1965 AΠO THN ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΖΕΪΜΣ ΣΛΑΤΕΡ, ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ SARLE. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΚΟΚΑ -ΚΟΛΑ, ΠΕΠΣΙ- ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!!!


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο, ενώπιον της Ολομέλειας της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ότι η Τουρκία δε δέχεται ότι διέπραξε γενοκτονία κατά των Αρμενίων στην διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

OLYMPIC AIR-AEGEAN:ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ!!!


Η Ευρωπαική Επιτροπή μετά από εισήγηση του  αντιπροέδρου της Κομισιόν και αρμόδιου για την πολιτική ανταγωνισμού επιτρόπου  Χοακίν Αλμούνια..., στην αυριανή εβδομαδιαία συνεδρίαση του Κολλεγίου των κοινοτικών επιτρόπων, θα  απορριφθεί η  συγχώνευση των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η απόφαση αναμένεται μάλιστα να  ληφθεί με τη λεγόμενη διαδικασία του σημείου “A”, δηλαδή χωρίς τη διεξαγωγή συζήτησης μεταξύ των επιτρόπων.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ-ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Φ.Π.Α!!!


Έρχονται... χειροπέδες, έτσι τουλάχιστον υπόσχεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο κατ' επιταγή της Τρόικαςπου μετατρέπει σε κακούργημα τη φοροδιαφυγή άνω των 75.000 ευρώ και ενώ δίνει τη δυνατότητα για εξόφληση του Φ.Π.Α. σε τρεις δόσεις με προκαταβολή του 40% κάνει το αδίκημα της μη καταβολής του διαρκές έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ!!!

Από τις δοκιμαστικές γεωτρήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο στο κοίτασμα Λεβιάθαν του Ισραήλ αναβλύζει φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Το κοίτασμα «Κύπρος Α» βρίσκεται μόλις 34 χιλιόμετρα δίπλα, με παρόμοια γεωλογική σύσταση και παρόμοια σεισμογραφικά αποτελέσματα.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ!!!

Εδώ και μήνες οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει τα έργα και εκμεταλλεύονται τα διόδια αναζητούν μια... λύση απέναντι στο κύματων πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν επικαλούμενοι τη διεθνή και την

ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.... ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!



Ο Κυριάκος Σιμόπουλος στο βιβλίο του «Ή λεηλασία και καταστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων» και μάλιστα στην σελίδα 275, αναφερόμενος στους ξένους αρχαιοθήρες και αρχαιοκάπηλους, που ρήμαξαν την ελληνική γη και τα μνημεία της, γράφει:

SIEMENS!!!

ΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ!!!




Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΕ ΛΕΡΟ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ!!!


Τα τρία αυτά νησιά περιλάμβανε το σχέδιο "Suga" που είχε καταστρώσει το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Βαριοπούλα", σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα.

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ!!!


Από τη Δευτέρα (24/1) ξεκινούν οι κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών στο Μπάνσκο της γειτονικής χώρας οι οποίες προβλέπονται στη διμερή συμφωνία για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος σε περιοχές που κατοικούν Έλληνες τουρίστες.
Μάλιστα, οι περιπολίες δε θα σταματήσουν μόνο στα βουλγαρικά εδάφη αλλά και στα ελληνικά πιθανότατα κατά του θερινούς μήνες όταν αντίστοιχα Βούλγαροι τουρίστε επισκεφτούν τη χώρα μας.

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!


Αυτό πλέον υποστηρίζει και ο επιστημονικός κόσμος αφού έρευνες που πραγματοποιούνται τόσο σε πειραματικό-στατιστικό όσο και σε εργαστηριακό επίπεδο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος μας λειτουργεί όπως ακριβώς εμείς καθώς μεγαλώνουμε.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!!!


Μινιόν

Έτσι καταστράφηκαν οι ελληνικές επιχειρήσεις πολυκαταστημάτων

Οι μεγάλες πυρκαγιές των πολυκαταστημάτων στην Αθήνα 1980-1981 Οι αποκαλύψεις, που ακολούθησαν τις πρώτες συλλήψεις των φερόμενων ως μελών της 17Ν έφεραν στην επικαιρότητα ξανά, το μπαράζ των εμπρησμών στα μεγάλα πολυκαταστήματα της πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια του 1980-1981. Οι Έλληνες Πυροσβέστες έδωσαν πολύωρες μάχες με τις επικίνδυνες πυρκαγιές, αποτέλεσμα της τυφλής εγκληματικής ενέργειας των εμπρηστών. Η εφιαλτική αυλαία άνοιξε τις....

Ο ΤΑΡΙΧΕΥΦΘΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ!!!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ!!!


Νέα πολεμική στον τομέα των τροφίμων άναψε στη Γαλλία, με τον ερχομό σήμερα στο Παρίσι του Ιταλού καθηγητή Morando Soffriti που είναι επικεφαλής σειράς ερευνών για τον καρκίνο, στο Ινστιτούτο Ramazzini στην Μπολόνια.
Στο στόχαστρο, η γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη, παρούσα σε 6.000 τρόφιμα, 600 φάρμακα, χρησιμοποιείται αντί για ζάχαρη από 200 εκατομμύρια άτομα και βαραίνει στην αγορά τουλάχιστον με 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!


Οι Τούρκοι ζητάνε και τα ρέστα από τον πρόεδρο Παπούλια που τους αποκάλεσε βάρβαρους. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι το τουρκικό καθεστώς, διοικεί πολίτες που ανήκουν σε δεκάδες μειονότητες και αν θέλει να κάνει κάτι καλό για αυτούς, πρέπει να απαρνηθεί το βάρβαρο κεμαλικό παρελθόν του. Το να σφιχταγγαλιάζει τον Κεμάλ και όλα όσα έκανε για να στηθεί το νεοτουρκικό κράτος πάνω στα καπνισμένα ερείπια και τα νεκρά κορμιά των λαών που ζούσανε στην Μικρά Ασία, δεν είναι η καλύτερη πολιτική.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ!!!

Η θεωρία λεει ξεκάθαρα πως τίποτα δεν μπορεί να ταξιδέψει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ήτοι κάπου 300.000 χλμ. το δευτερόλεπτο καθώς για ένα σώμα με μάζα μεγαλύτερη του μηδενός θα χρειαστεί άπειρη ενέργεια για να επιταχυνθεί στην παραπάνω τιμή. Παρόλα αυτά... 

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ...ΧΑΡΗ!!!

Νομίζετε ότι οι άντρες αδυνατούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα μάτια και καρφώνονται στο στήθος ή στα οπίσθια της?
Θεωρείτε ότι οι γυναίκες προτιμούν να αντικρύζουν κατάματα τον άντρα που της ενδιαφέρει και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πονηρές ματιές στα ευαίσθητα σημεία του?? 
Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την επιστημονική αλήθεια:

ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Σε «σαφάρι» παραβατών επιδίδονται από χθες τα συνεργεία ελέγχου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Όσο οι έλεγχοι για την εφαρμογή του νόμου σε χώρους εστίασης, καφετέριες και μπαρ όλης της χώρας εντείνονται, τόσο κορυφώνονται και οι αντιδράσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ!!!

TO ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!!


Ο πρόεδρος του "Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα" και νυν Δημοτικός σύμβουλος στην εισήγησή του για το ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου Πάρου
Μανώλης Γλέζος 20-01-11:



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!



Σας έχει συμβεί ποτέ, εκεί που είστε αραχτοί στο σπιτάκι σας, η τηλεόραση να δείχνει ακραία καιρικά φαινόμενα, χιονοθύελλες, βροχές και καταιγίδες και ξαφνικά να σας πιάνει ένα ρίγος παρά τη ζεστασιά του σπιτιού;

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ!!!



Αλλαξτε το κανάλι όταν παίζουν τουρκικές σαπουνόπερες. Τα προδοτικά ΜΜΕ μεταδίδουν σκόπιμα αυτά τα σίριαλ με την καθοδήγηση τις προδοτικής κυβέρνησης ΓΑΠ << ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ >> Ο απώτερος σκοπός του είναι να εμφανίσουν τους τούρκους στα μάτια των ΕΛΛΗΝΩΝ τηλεθεατών σαν έναν πολιτισμένο λαό που είναι κοντά στα δικά μας πρότυπα και ότι τάχα οι......
δυο λαοί δεν έχουν διαφορές....

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ...




Δεν είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα, είναι η φωτογραφία του αιώνα. 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΟΖ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΗΠΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ!!!



Σχοινοβατεί πάνω από το υποθαλάσσιο ενερ γειακό Ελ Ντοραντο της νοτιοανατολικής Μεσογείου η ελληνική κυβέρνηση. Η αναζήτηση της ισορροπίας γίνεται ολοένα δυσκολό τερη και επικίνδυνη υπόθεση, καθώς το «σχοινί» κρατούν και τραβούν από τη μια μεριά το Ισραήλ (το οποίο πιέζει την Αθήνα να ανακοινώσει την ελ ληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στην περιο χή, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκμετάλλευσης της) και από την άλλη η Τουρκία, η οποία απαιτεί ακριβώς το αντίθετο.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.132 ΧΡΟΝΙΑ!!!




Ένα σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόμισμα αποκαλύπτει μια (σπανιότατη) έκλειψη που έγινε πριν από 2.132 χρόνια και ήταν ορατή στην τότε συριακή Αντιόχεια.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ:OI TIMIOI ΚΛΕΦΤΕΣ!!!





Να μην ξεχνάμε ότι το “όνειρο” των Γερμανών για την πραγματική ευρωπαϊκή “ολοκλήρωση” (της ληστείας), είναι το Ευρώ δύο ταχυτήτων για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως ακριβώς αγόρασαν με το μάρκο τους την δραχμή σε εξευτελιστικό κόστος.

OI ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !


Πριν από κάποιους μήνες, όταν ολόκληρη η Ευρώπη ασχολούταν με το ζήτημα της απέλασης από την Γαλλία μεγάλου αριθμού Ρομά, αθιγγάνων, τσιγγάνων ή γύφτων (δεν ξέρουμε πώς αυτοπροσδιορίζεται η συγκεκριμένη ομάδα από την Ρουμανία), εδώ στον ΕΚ γράφαμε ότι κάτα πάσα πιθανότητα, όλοι αυτοί θα καταλήξουν στην χώρα μας, η οποία δεν έχει κανενός είδους πρόβλημα να φιλοξενεί ολους όσους δεν θέλουν οι άλλοι (βλ. συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ).



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΘΗΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!!!



Ένας αμύθυτος πλούτος υδρογονανθράκων βρίσκεται στις θάλασσές μας. Τα νεότερα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και μετατρέπουν το παραμύθι σε κοντινή πραγματικότητα. Η χώρα μας μπήκε στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη και συζητείται σε όλα τα σημαντικά συνέδρια νέων ενεργειακών πηγών.

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 24 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...?





ΕΚΕΊΝΗ Η ΡΎΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΠΊΣΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΚΑΘΏΣ ΑΠΕΙΛΟΎΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΊΣΟΥΝ..

ΜΙΚΗΣ ΘΕΔΩΡΑΚΗΣ:ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Του Μενέλαου Τασιόπουλου - Η Ελλάδα δεν βρίσκεται υπό το καθεστώς του Μνημονίου και της Τρόικας, εξαιτίας των δεικτών της, για παράδειγμα το ύψος του δημοσίου χρέους της, του ιδιωτικού της χρέους ή του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων της.

ΝΕΚΡΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΞΕΒΡΑΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!!!




Αμέτρητα νεκρά χταπόδια σκέπασαν μία ακτή στη Βόρεια Πορτογαλία 
και οι αρχές μιλούν για μία πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή.
Τα χταποδια έχουν καταλάβει μία λωρίδα έκτασης 7,5 χιλιομέτρων 
ενώ ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί τα αίτια.













ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΤΡΙΩΝ ΤΟΝΩΝ!!!


Οι χαυλιόδοντες διατηρήθηκαν για χιλιάδες χρόνια κάτω από τον πάγο που σκεπάζει την περιοχή.

KAI H ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!




Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που σκέφτεται να φτιάξει φράχτη ασφαλείας στα σύνορα. Η Βουλγαρία θα πράξει το ίδιο, για έναν λόγο – έκπληξη, είτε αποτελεί πρόσχημα είτε όχι.

O ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!



Είναι ίσως η διασημότερη φωτογραφία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου,τραβηγμένη από τον σπουδαίο Γιουτζίν Σμιθ. Δείχνει καλύτερα από κάθε άλλη τη γενναιότητα και το θάρρος του ανώνυμου Αμερικάνου φαντάρου που πολέμησε για την ελευθερία. Με το τσιγάρο να κρέμεται μάγκικα στα χείλη, και με ένα βλέμμα που τσακίζει κόκαλα, αυτός ο στρατιώτης έγινε το σύμβολο της μεγαλύτερης γενιάς των Αμερικάνων. Αυτός ο στρατιώτης, όμως, δεν είναι Αμερικανός, είναι ο Έλληνας Ευάγγελος Κλωνής!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...