Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΟΚ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...


Η σκοτεινή και μυστικοπαθής ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε σε αμερικάνικη δικηγορική εταιρεία της έξοδό μας από το ευρώ!!!

DOCUMENTARY - 911 ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (MOVIE)


Το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε… Ανεξάρτητα απο το ποιος κρύβεται πίσω απο αυτη τη μινι-παραγωγή , η αλήθεια είναι συνισταμένη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ… Ας έχουμε κατα νου και αυτη την εκδοχή των πραγμάτων σχετικά με την 9/09/2001 που ακολουθεί στο παρακάτω (ολόκληρο) ντοκυμαντέρ!!!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η ΝASA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!! (VIDEO)

Η NASA προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου «διαστημική καταιγίδα», καθώς ο ήλιος θα ξυπνήσει από έναν «βαθύ ύπνο» γύρω στο 2013... προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.» Ανώτατα στελέχη της NASA πιστεύουν πως η μεγάλη αυτή καταιγίδα θα χτυπήσει σαν αστραπή και θα προκαλέσει καταστροφές παντού, από το νοσοκομειακό εξοπλισμό, τα τραπεζικά συστήματα και τα μηχανήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μέχρι τις οικιακές μας συσκευές, τους υπολογιστές, τα iPods και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης.

ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ



Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί, πώς γίνεται να πληρώνετε τις δόσεις του δανείου σας ή των πιστωτικών σας καρτών, έστω με μία μικρή καθυστέρηση, αλλά το χρέος να μην....
μειώνεται ανάλογα;

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-CHANNELING ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΙΝ (video with greek subs)

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ MATRIX!!! (vid)



Η Πολιτεία περιλαμβάνει την Αλληγορία του σπηλαίου, με την οποία ο Πλάτων εξηγεί τη Θεωρία των Ιδεών του.
Η σημερινή κατάσταση του ανθρώπου, λόγω απαιδευσίας, μπορεί να αναπαρασταθεί άψογα από τον περίφημο μύθο του σπηλαίου που διηγείται ο Πλάτωνας, στην αρχή του έβδομου βιβλίου της Πολιτείας του.

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ NASA!!! (VIDEO)

Πρόσφατα η NASA συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της FEMA που λεγόταν «Eagle Horizon» η οποία ήταν τμήμα των κυβερνητικών ασκήσεων της FEMA. Η FEMA είναι κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει την επίσημη των ΗΠΑ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αποτελείται απο τεχνοκράτες όλων των ειδικοτήτων συνεδριάζει σε απόλυτα μυστικό μέρος και συνεχίζει τη λειτουργία της ακόμη και τώρα. Η λειτουργία της όμως τώρα είναι αφανής αλλά συνεχής. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην FEMA θα υπακούν όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ(;)

Αντιμέτωποι με μια νέα αποκάλυψη φαίνεται πως βρέθηκαν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας Swinburne της Μελβούρνης. Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν έναν νέο πλανήτη...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΥ!



Η επίσκεψη στον οδοντίατρο για τους περισσότερους έχει συνδεθεί με τον ανατριχιαστικό ήχο του τροχού και τον εφιάλτη του σφραγίσματος.

Ή ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Όπως βλέπαμε την χθεσινή αναφορά με τις εικόνες του Ήλιου από τον δορυφόρο SOHO, αντικρίσαμε με έκπληξη έναν κύβο!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (pics)



Η Attacus atlas είναι η μεγαλύτερη νυχτοπεταλούδα στον κόσμο. Το άνοιγμα των φτερών της μπορεί να φτάσει τα 30 εκατοστά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η θηλυκή Attacus atlas είναι αισθητά μεγαλύτερη και βαρύτερη από την αρσενική.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ




Φαντάζεστε την ώρα που περπατάτε να παράγετε ενέργεια ικανή να φορτίσει το κινητό σας τηλέφωνο; Κάτι που ακούγεται σα σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, πλησιάζει πιο κοντά στην πραγματικότητα χάρη στους ερευνητές του UW-Madison.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

STEPHEN HAWKING: "ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!"




Πέρα από τις γνωστές δηλώσεις του περί ύπαρξης εξωγήινων - και μάλιστα εχθρικών- ο Στήβεν Χώκινγκ, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και με τη χρήση γραφικών δημιούργησε τη μορφή των εξωγήινων όντων -έτσι όπως εκείνος τους φαντάζεται.

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ «ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ» ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ



Εντυπωσιακό βίντεο της NASA δείχνει σε προσομοίωση το κοσμικό συμβάν
Στα τέλη του προηγούμενου Μαρτίου, ένας δορυφόρος της NASA ανίχνευσε μια ασυνήθιστη ενεργειακή έκρηξη στον αστερισμό του Δράκοντα (Draco).

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ!!! (VIDEO)


Ξεκαρδιστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Μια κοπέλα το τρίβει με τη κουβέρτα με αποτέλεσμα να μοιάζει με κάτι άλλο εκτός από σκυλί.

ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΕΠΙΑΣΕ» ΖΩΝΤΑΝΗ... ΝΕΡΑΪΔΑ!!! (VIDEO)


Ο Jose Maldonado από τη Guadalajara του Μεξικό ισχυρίζεται ότι «έπιασε» μία αληθινή νεράιδα και την κρατάει μέσα σε ένα βάζο από φορμαλδεΰδη!

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!!!


Ένας απότομος και δυνατός θόρυβος τρόμαξε την Inocenta Hernandez από τη Γουατεμάλα και έτρεξε αμέσως έξω από το σπίτι της για να δει τι είχε συμβεί. Όταν, όμως, συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από το σπίτι της, επέστρεψε και βρήκε μία τρύπα διαμέτρου ενός μέτρου και βάθους 12 μέτρων περίπου κάτω από το κρεββάτι της!

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΨΥΧΗ ΝΕΚΡΩΝ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ!!!



O Ετινγκερ ήταν ο πατέρας της κρυογονικής. Κύριος εμπνευστής και πρωτεργάτης της ιδέας ότι οι νεκροί πρέπει να καταψύχονται. Επειτα από δεκαετίες ή αιώνες- ο Ετινγκερ πίστευε ότι οι επιστήμονες θα βρουν τον τρόπο να τους επαναφέρουν στη ζωή, όταν πλέον θα έχουν ανακαλυφθεί αντίδοτα για τη γήρανση και τις ασθένειες που τους σκότωσαν.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη.

"ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ!

Το πρώτο ζώο με τεχνητές πληροφορίες στον γενετικό του κώδικα δημιούργησαν επιστήμονες στο Κέιμπριτζ της Βρετανίας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για έλεγχο "άτομο προς άτομο" των κυττάρων ζωντανών οργανισμών από βιολόγους...

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!

Μετά από τετράμηνη διακοπή λόγω έλλειψης των αναγκαίων κονδυλίων, το διάσημο πρόγραμμα αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης SETI ξανάρχισε να λειτουργεί χάρη σε περίπου 2.300 "πρόθυμους" που κατέθεσαν τον οβολό τους και συνέβαλαν για να συγκεντρωθεί το ποσό των 200.000 δολαρίων...

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ... ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ!!!

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τον πιο σκοτεινό μέχρι σήμερα εξωπλανήτη, στο μέγεθος περίπου του Δία, ο οποίος, όπως δείχνουν οι μετρήσεις τους, αντανακλά λιγότερο από το 1% του ηλιακού φωτός που πέφτει πάνω του, με συνέπεια να είναι πιο μαύρος ακόμα και από τον άνθρακα ή το μαύρο ακρυλικό χρώμα...

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η ΣΕΛΗΝΗ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ!

Μύθοι και μυστήρια περιβάλλουν το φεγγάρι από γενέσεως κόσμου. Ο άνθρωπος πίστευε ότι η Σελήνη -όπως και ο Ήλιος- επηρέαζε τα πάντα γύρω του.Σκέψη που οδήγησε σε λατρείες, δοξασίες, ημερολόγια, τρόπους ζωής και δουλειάς. Συσχετίστηκε με τη βλάστηση και τον μαρασμό, την υγεία και την αρρώστια, τη γέννηση και τον θάνατο. Αδελφή του Ήλιου και της Ηώς, κατά μία εκδοχή, η Σελήνη πήρε την ονομασία της από το σέλας, που σημαίνει φως και λάμψη.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

Μήπως φταίνε τα φεγγάρια (έχει και πανσέληνο αύριο...); Ο μύθος του «ξεκούραστου και χωρίς ειδήσεις Αυγούστου» καταρρίπτεται. Και για αυτό φταίνε οι ηλιακές καταιγίδες!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».

Ο ΚΥΒΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΚ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Πως γίνεται να λυθεί ο κύβος του Ρούμπικ σε 10 δευτερόλεπτα; Σίγουρα αδύνατον. Οι περισσότεροι έχουμε φάει αμέτρητες ώρες, για να μην πούμε μέρες, για να βάλουμε τα χρωματιστά κουτάκια σε μια σειρά.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑ!!!

Το μόνο πράγμα που δεν ξεχνά ο Matthew Green κάθε φορά που φεύγει από το νοσοκομείο είναι η τσάντα… που τον κρατά στη ζωή.

ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΟΤΑΜΙ!

Στην περιοχή Cenote Angelita του Μεξικό, υπάρχει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ένα υπέροχο σπήλαιο, που είναι ένα από τα εκπληκτικότερα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος που ασχολείται με τις καταδύσεις.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!!

Έως και το 70% των βρετανών και οι μισοί δυτικοευρωπαίοι άνδρες συνδέονται με τον αιγύπτιο φαραώ Τουταγχαμών μέσω ενός κοινού προγόνου, σύμφωνα με ελβετούς γενετιστές που εξέτασαν το DNA του νεαρού Φαραώ...

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ «ΑΝΑΠΝΕΕΙ» ΟΞΥΓΟΝΟ!!!

Μοριακό οξυγόνο, ίδιο με αυτό που αναπνέουμε, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο νεφέλωμα του Ωρίωνα, επιβεβαιώνοντας Σουηδούς αστρονόμους οι οποίοι το 2007 είχαν υποστηρίξει ότι είχαν εντοπίσει μοριακό οξυγόνο σε γειτονική περιοχή σχηματισμού άστρων...

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ένα από τα εντυπωσιακότερα αστρονομικά φαινόμενα, τη βροχή των Περσειδών, θα απολαύσουν και φέτος, όσοι αποφασίσουν να μείνουν ξύπνιοι τη νύχτα της Παρασκευής...

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!!!

Και εκεί που νομίζαμε πως δεν υπάρχει τίποτε πιο τρομακτικό στη θάλασσα από έναν καρχαρία, έρχονται οι επιστήμονες να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε με ένα νέο είδος καρχαρία που παραμένει αόρατος...

ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΣΚΩΤΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ;

Τα τούνελ που έχουν βρεθεί θαμμένα κάτω από ερείπια οικισμών της λίθινης εποχής αποτελούν αποδείξεις για την ύπαρξη ενός τεράστιου υπόγειου δικτύου που κάλυπτε σχοδόν ολόκληρη την Ευρώπη από τη Βόρεια Σκωτία μέχρι τη Μεσόγειο...

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΕΒΓΑΖΕ ΓΛΩΣΣΑ...


Ο Άλμπερτ Άινσταϊν, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλων των εποχών, ήταν γνωστός πέρα από τα επιστημονικά του επιτεύγματα και για το χιούμορ του.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ...

Πώς θα σας φαινόταν να περπατάτε στο δρόμο και ειδικό πρόγραμμα να μπορεί να σας αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook; Κάτι που ακούγεται μάλλον τρομακτικό, έγινε πρόσφατα πράξη…

ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ AIDS ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ

Χαρακτηρίστηκε μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στον πόλεμο κατά του ιού HIV και του AIDS και όχι άδικα. Μια φορητή συσκευή με μέγεθος όσο μια πιστωτική κάρτα, θα μπορεί να διαγνώσει μέσα σε λίγα λεπτά τυχόν μόλυνση του αίματος από τον ιό του AIDS.

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ...

Οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν σε άλλη εποχή και τα οποία δεν έχει ζήσει ποτέ. Οι γιατροί πιστέυουν ότι έχει ζήσει τη μετενσάρκωση. Διαβάστε τις απίτευτες ικανότητες του 6χρονου Κάμερον από τη Σκωτία.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! (vid)

Ένα πρόσωπο από...σύννεφα κατέγραψε η ερασιτεχνική κάμερα ενός εικονολήπτη, λίγο πριν να ξεσπάσει καταιγίδα σε μια περιοχή του Καναδά.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (vid)

Στους πρόποδες της οροσειράς Hochschwab στην Αυστρία κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα πολύ σπάνιο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό φαινόμενο. Μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας μετατρέπεται σε μια λίμνη βάθους 10 μέτρων.

Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ... ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Την έλεγαν Ροζαλία Λομπάρντο και υπήρξε, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που πέθανε στα δύο μόλις χρόνια του, από αναπνευστική λοίμωξη, το 1920, στο Παλέρμο, της Σικελίας.

ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΩΡΙΣ... ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Χειρούργοι γιατροί του νοσοκομείου Wockhardt στο Bangalore της Ινδίας εγχείρησαν έναν ασθενή στην καρδιά χωρίς ωστόσο να του κάνουν πρώτα πλήρης αναισθησία.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ CROP CIRCLE ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ STONEHENGE



Στα μέσα του Ιουνίου έκανε την εμφάνισή του ένα νέο crop circle στη Βρετανία, αυτή τη φορά μερικά δεκάδες μέτρα μακριά από το Stonehenge!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ UFO ΣΤΟ WIKILEAKS!!!

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του... WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Ανταπόκριση από το 3ο Διεθνές Συνέδριο στη Σαντορίνη

Η μυθική χαμένη ήπειρος των Πλατωνικών κειμένων συνδέεται διαχρονικά με θρύλους και ερμηνείες που συνήθως αγγίζουν τα όρια του φανταστικού και του ανέφικτου. Όμως στα τέλη του Ιουνίου, εξειδικευμένοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για ένα διήμερο στη μαγευτική Σαντορίνη με σκοπό να αποδείξουν ότι η υπόθεση της αναζήτησης της Ατλαντίδας αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από την ακαδημαϊκή κοινότητα…

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟ GOOGLE EARTH!!!


Το γνωστό λογισμικό πρόγραμμα Google Earth είναι ένα πρόγραμμα γραφικής απεικόνισης της Γης το οποίο μπορεί ο καθένας να κατεβάσει εντελώς δωρεάν από το διαδίκτυο και να περιηγηθεί εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, παρατηρώντας κτίρια, δρόμους, ολόκληρες πόλεις, περιοχές, κτλ.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ «AREA 51»


Η μυθική περιοχή «Area 51» στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ηλεκτρίζει τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας. Τα UFO, τα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι πτήσεις μυστήριο...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΟΗ ΤΩΝ TWEETS META TOΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!!!

Ο Miguel Rios, ένας σχεδιαστής που ρίχνει μεγάλο ενδιάφερον για την οπτικοποίηση των δεδομένων, δημιούργησε τα δύο παρακάτω εντυπωσιακά videos που μας δείχνουν την παγκόσμια ροή των tweets μετά το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, όπου ο αριθμός των tweets έφτασε τα 5.000 TPS (tweets ανά δευτερόλεπτο)!

ΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑΝΚ ΣΕ SUPER SLOW MOTION (vid)

Προκαλεί δέος, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό… Η βολή ενός τανκ στα 18.000 frames ανα δευτερολεπτο, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Στις νότιες ακτές της Αυστραλίας, σε ένα από τα νοτιότερα σημεία του πλανήτη η στεριά τελειώνει απότομα στη θάλασσα που ανοίγεται απέραντη στον ορίζοντα. Το σκηνικό είναι μοναδικό, σαν να είναι η άκρη του κόσμου. Οι γκρεμοί καλύπτουν μια έκταση μήκους 100 χιλιομέτρον και έχουν ύψος από 60 εώς 120 μέτρα.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! (vid+pics)

Η γέφυρα Jiaozhou Bay της Κίνας συνδέει την πόλη Qingdao με το νησί Huangdao και αποτελεί την μεγαλύτερη γέφυρα του κόσμου με μήκος 42,16 χιλιόμετρα, 4,8χλμ μακρύτερη από την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ!

Ήταν παιχνίδι; Ή μήπως ήταν ένα μαγικό αντικείμενο; Ήταν όργανο θεραπείας ή βασανιστηρίων; Η «Ρωμαϊκή δωδεκάεδρος», όπως ονομάζεται από τους αρχαιολόγους αυτό το αντικείμενο, λόγω των δώδεκα πλευρών του, παραμένει ένα μυστήριο παρά τις προσπάθειες για την ερμηνεία του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...