Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!


Νέα μέθοδο, που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής των καρκινοπαθών, παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου η Ελληνίδα πυρηνική γιατρός, Αγγελική Πολύζου και ο κοσμήτωρ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας της Ελλάδας, Ιωάννης Κυριόπουλος, ενώ ο Κύπριος παθολόγος - ογκολόγος, Παύλος Δράκος αναφέρθηκε σε στοιχεία της Κύπρου, σε σχέση με τον καρκίνο, τα οποία δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων και ιδιαίτερα κάποιων μορφών της νόσου.

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ!!!

Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας ανέπτυξε ένα γενετικά τροποποιημένο κυανοβακτήριο, για το οποίο ισχυρίζεται ότι μπορεί να παράγει φθηνά καύσιμα από σκέτο νερό, διοξείδιο του άνθρακα και ηλιακό φως. Μέχρι όμως να αποδειχθούν οι υποσχέσεις της, πολλοί παραμένουν δύσπιστοι.

ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ!!!(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC)

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΩΝΟΕΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ!!!



Γνωστή και ως πυραμίδα των Χανίων

Η "πυραμίδα" των Χανίων (στην πραγματικότητα είναι κώνος) είναι ένας λαξευμένος βράχος και είναι ένα μνημείο μοναδικό στο είδος του μιας και δεν υπάρχει καμία αναφορά για παρόμοιο κτίσμα-κατασκεύασμα. Επίσημες μελέτες, έρευνες ή ανασκαφές δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής - ακόμη και το ίδιο το μνημείο είναι άγνωστο στον κόσμο, και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την χρήση που είχε στην αρχαιότητα ή την ηλικία του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ MARFIN ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!!!


Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι το πρώτο γραφείο αντιπροσωπείας, Κυπριακού Τραπεζικού Ιδρύματος, στην Κίνα.Η Marfin Popular Bank, έχει ήδη εξασφαλίσει την έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου για την λειτουργία του Γραφείου Αντιπροσωπείας στην Κίνα και προχωρεί στην επιλογή χώρου στέγασης των εργασιών του Γραφείου, όπως επίσης και της κατάρτισης των ατόμων που θα το στελεχώσουν.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!!!


O Ερντογάν κατηγορεί τη Γερμανία για ξενοφοβία

Για ξενοφοβία κατηγόρησε ουσιαστικά τη γερμανική κοινωνία ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα ζητώντας τη στήριξή της, στην τουρκική υποψηφιότητα για ένταξη στην ΕΕ.Μιλώντας σε ένα κοινό 10.000 μελών της πολυπληθούς τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία, ο Ερντογάν καταπιάστηκε με το θέμα των μειονοτήτων, παραθέτοντας την πεποίθησή του ότι στην Ευρώπη παρατηρείται επίμονη τάση ξενοφοβίας."Πρέπει να ενσωματωθείτε στην κοινωνία, αλλά όχι να αφομοιωθείτε σε σημείο, που να εγκαταλείπετε την εθνική σας καταγωγή και την παράδοση.

SPIEGEL ΕΝΑΝΤΙΟΝ BILD ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Με τίτλο εξωφύλλου «Bild - Οι εμπρηστές» το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξε η λαϊκή Bild στην ελληνική κρίση: «Όταν πέρσι τέτοιο καιρό κατέστη σαφές ότι η Ελλάδα κινδύνευε να χρεοκοπήσει χωρίς οικονομική βοήθεια, η Bild έθεσε το ερώτημα αυτό κατ’ αρχήν προσεκτικά: ‘Θα συμπαρασύρει η Ελλάδα και τις γερμανικές τράπεζες στη χρεοκοπία;’. Δέκα ημέρες αργότερα άρχισαν τα πυροτεχνήματα των πρωτοσέλιδων: ‘Οι Έλληνες τσακώνονται και απεργούν, αντί να κάνουν οικονομία’ ή Έτσι καίνε οι Έλληνες τα ευρώ;’ Σε λίγο αρχίζουν και οι οδηγίες: ‘Όχι λεφτά στην Ελλάδα’, ‘Γιατί να πληρώσουμε στους Έλληνες τις συντάξεις πολυτελείας;’ 

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΝΟ....



Από τη Θεσσαλονίκη έως τα βορειότερα σύνορα της χώρας, στο Ορμένιο, και από την Εδεσσα έως και την ακριτική Φλώρινα, τα τρένα έχουν σταματήσει να σφυρίζουν. Η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική και οι προσπάθειες εξυγίανσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το κόψιμο δρομολογίων που χαρακτηρίστηκαν ασύμφορα, στοίχισαν σε περίπου 140.000 κατοίκους κάτι πολύ περισσότερο από ένα οικονομικό και αξιόπιστο μεταφορικό μέσο: την αίσθηση της επαφής με ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!


              ΤHE PHILHELLENES OF CENTRAL EUROPE

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ είσθε εκπρόσωποι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ και όχι ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της «Lebensraum». Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας

ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!

O ALEX ΞΕΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΛΛΑΔΑ:Η ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ!!!



Η Ελλάδα και τα Αζερμπαϊτζάν πρόκειται να αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους ειδικά στον ενεργειακό τομέα αφού μέσω του σχεδίου του αγωγού ITGI (Interconnector Turket-Greece-Italy) η Ελλάδα πρόκειται να καταστεί ίσως ο πλέον σημαντικός ενεργειακός κόμβος στην νοτιοανατολική Ευρώπη αφού πρόκειται και για κράτος μέλος της ΕΕ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΓΑΠ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ!!!



Το είχαμε γράψει από τον Μάρτιο του 2010 και λίγοι μας πίστεψαν!Σήμερα όμως έρχονται στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες μας ήταν αληθινές και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. 

ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΙΣΛΑΜ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έχουν συμβεί γεωπολιτικά γεγονότα τεράστιας δυναμικής, γεγονότα τέτοιας σημασίας που αλλάζουν άρδην τον χάρτη της τόσο νευραλγικής μας περιοχής. Η προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ (αλλά και, παράλληλα, με την Τουρκία και το Ιράν) και οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη και αλλού…) διαμορφώνουν μια εντελώς νέα κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.Στο πλαίσιο αυτό διεθνείς παρατηρητές θεωρούν ότι «στρώνεται» το έδαφος για την δράση ισλαμιστών κομάντος, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό να αιματοκυλίσσουν τον δυτικό κόσμο…

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!



japan-surrenders-world-war-2-ends-2

Τα πειράματα, που ξεκίνησαν από πρώην ιατρική σχολή στο Τόκιο, ενδέχεται να αποκαλύψουν αποτρόπαια μυστικά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΒΙΑΣΜΟΣ...

Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται στη φυλακή προκειμένου να μάθουμε ποια θεωρούν αυτοί πιθανά θύματα. Παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ???




Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε, όταν είστε σε ένα δωμάτιο, τουαλέτα,
 μοτέλ, κλπ., αν πρόκειται για έναν καθρέφτη ή έναν αμφίδρομο καθρέφτη?
 Απλά κάντε αυτό το απλό τεστ:



ΛΙΒΥΗ:6,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ 42 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!



Χωρισμένη ανάμεσα στο ανατολικό τμήμα, που έχει πέσει στα χέρια της αντιπολίτευσης, και το Δυτικό υπό τον έλεγχο του Μουάμαρ Καντάφι, η Λιβύη είναι ιστορικά ένα σταυροδρόμι του Μάγρεμπ και του Μάσρεκ, που χαρακτηρίζεται από τις φυλετικές παραδόσεις και εκσυγχρονίστηκε στον 20ό αιώνα χάρη στα τεράστια αποθέματα πετρελαίου της.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΝΤ!!!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!

Αυτή είναι η ερμηνεία του άρθρου της Suddeutsche Zeitung που όμως δεν φαίνεται να αφυπνίζει τους Γερμανούς πολιτικούς που είτε για να προκαταλάβουν είτε για να εκβιάσουν τη Σύνοδο Κορυφής θα ψηφίσουν στις 17 Μαρτίου το σχέδιο που θα αποκλείει την επαναγορά ομολόγων.

Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

Μία νέα φωτογραφία της Ελλάδας έστειλε ο Ιταλός αστροναύτης Πάολο Νέσπολι. Στην φωτογραφία απεικονίζεται η νυχτερινή Αθήνα, όπως φαίνεται από το διάστημα!

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!!!

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1788...


http://www.portaaurea.gr/istoria_meletes/byzpoe1.jpg


ΤΟ 1793 κυκλοφόρησε στο Λονδίνο ένα εικονογραφημένο χρονικό περιηγήσεων στην Ελλάδα πού πραγματοποιήθηκαν από τον Μάιο του 1788 ως τον Φεβρουάριο του 1789.
Συγγραφέας του αξιόλογου αυτοί οδοιπορικού φέρεται ένας ανώνυμος «Ιταλός τζέντλεμαν».

iPhone 5 ΜΕ 4" ΟΘΟΝΗ!!!

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι το επόμενης γενιάς iPhone 5 θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη από τις υπάρχουσες 3,5 ίντσες του iPhone 4.

50 ΔΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ!!!


Ο γαλαξίας μας περιέχει ένα αστρονομικό αριθμό πλανητών, τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια, από τους οποίους περίπου 500 εκατομμύρια βρίσκονται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη» (ούτε πολύ κρύοι ούτε πολύ καυτοί), σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των επιστημόνων.

ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!


Και διαβάστε τι συμβαίνει στο σώμα σας

Μία βασική αιτία που πολλοί άνθρωποι δεν αποφασίζουν να κόψουν το τσιγάρο είναι επειδή όλα τα οφέλη του κοψίματος και οι κίνδυνοι της συνέχισης του καπνίσματος φαίνονται πολλοί μακρινοί.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2800 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!



H αρχαιότερη κρανιακή χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα έχει ηλικία 28 αιώνων και πραγματοποιήθηκε στα αρχαία Άβδηρα της Θράκης.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Γ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!

Με επιβατηγά καράβια που συνοδεύονται από φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού και με μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 υπό την κάλυψη οπλισμένων F-16 από την Κρήτη, επιχηρούν τον απεγκλωβισμό ξένων πολιτών από την Λιβύη, συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων. 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ' ΚΑΙ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

Tεράστια συμβολική και ακόμα μεγαλύτερη ουσιαστική σημασία έχει η επιχείρηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη για τον απεγκλωβισμό και τον επαναπατρισμό Ελλήνων και ξένων.

ΔΕΚΑ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ!!!


Οι τροφές - βάλσαμο για την τριχόπτωση

Συνδέεται η διατροφή με την τριχόπτωση; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ναι. Από την άλλη πλευρά όμως, σε περιπτώσεις που η τριχόπτωση είναι κληρονομική, λίγες είναι οι εναλλακτικές που υπάρχουν και καμία από αυτές δεν μπορεί να υποσχεθεί πλήρη επαναφορά των χαμένων μαλλιών.

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!






Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε σήμερα το κέντρο της Αθήνας από τις συγκρούσεις των αστυνομικών δυνάμεων και των διαδηλωτών. Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη μαζική συγκέντρωση και πορεία των πολιτών εναντίον στα κυβερνητικά μέτρα λιτότητας.

Εκτεταμένη χρήση χημικών, τσεκούρια και καδρόνια αντάλλασσαν τα ΜΑΤ και οι διαδηλωτές στις οδομαχίες που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί πολίτες και αστυνομικοί και η είδηση των συγκρούσεων να κάνει το γύρο του κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΗ ΣΤΟΝ... ΑΡΗ!!!


Έξι σκληροτράχηλοι εθελοντές, που ζουν απομονωμένοι σε ένα ρωσικό ινστιτούτο από τον περασμένο Ιούλιο, έφτασαν αισίως στο μέσο του διαπλανητικού ταξιδιού τους και «προσεδαφίστηκαν» στον Άρη.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ???




Μικρό Αφιέρωμα για τους Καραμανλήδες

και τους Έλληνες της Καππαδοκιας

γράφoυν: Γιώργος Δαμιανός και Καμάλ Ραχίμι (για την έρευνα στην Τουρκική και Φαρσί γλώσσα)
Στις μέρες μας δεν υπάρχουν Έλληνες Καραμανλήδες, ούτε η γραφή τους. Κιμωλία σε μαυροπίνακα, που την έσβησε το σφουγγάρι του χρόνου,

ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!!!



Μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη έστειλε εναντίον των διαδηλωτών ο Καντάφι. Πάνω από 300 οι νεκροί από την αρχή της "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ - ΠΕΡΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ: ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΑΟΖ!!!



1. ΝΕΟΣ «ΛΕΒΙΑΘΑΝ» ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΞΙΑΣ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

2. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ 850 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!


Είναι µάταιο να προσπαθείς να µείνεις νέος, σύµφωνα µε το νέο δόγµα νεότητας που βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στη Γαλλία. Οι Γάλλοι που τώρα διαβαίνουν το κατώφλι της τρίτης ηλικίας δεν αποδέχονται απλώς την ηλικία τους, αλλά διατηρούνται σε φόρµα και σφύζουν από υγεία απολαµβάνοντας το σεξ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Λ



ΛΑΜΔΑ - Tο έβδομο σύμφωνο στο Ελληνικό αλφάβητο και χαρακτηρίζεται υγρό ημίφωνο. Αν λοιπόν είναι ιερός αριθμός το επτά (σεπτά) τότε είναι πολύ πιθανό και το γράμμα να έχει μια κρυμμένη ιερότητα στην δομή του. 

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ!!!

Ενα πειραματικό διαστημόπλοιο κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στα ΤΕΙ της Αθήνας σε συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις, ύστερα από παραγγελία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), διαβάζουμε στο news.kathimerini.gr.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΑ!!!


Έπειτα από δεκαετίες προσπαθειών, Γάλλοι ερευνητές κατάφεραν να αναγκάσουν τα φυτά να κλωνοποιούν τον εαυτό τους όταν παράγουν σπόρους. Η μέθοδος, που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, υπόσχεται να μειώσει το κόστος της καλλιέργειας και να επιταχύνει την ανάπτυξη νέων ποικιλιών.

ΣΟΒΑΡΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!


- Βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού από έλληνες φοιτητές
- Διέκοψαν την ομιλία του σε πανεπιστήμιο στο Βερολίνο
- Οργή Παπανδρέου για τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν
- Διαδηλώσεις έξω από το πανεπιστήμιο και από γερμανούς φοιτητές

SOS !!! O CODEX ALIMENTARIUS ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


CODEX ALIMENTARIUS
Warning codex Alimentarius.

Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!



Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας
 αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες
 τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας
 υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. 
Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. 
Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!



Μη σας φανεί παράξενο, αλλά η Κρήτη θεωρείται στους κύκλους των ειδικών χαρισματικό παρατηρητήριο περίεργων εξωγήινων φαινομένων, τα οποία εκδηλώνονται από την πιο απομακρυσμένη ερημική περιοχή μέχρι και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ-ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!



Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΛΕΗΖΕΡ!!!


Ένα αντι-λέιζερ, που απορροφά το φως αντί να το εκπέμπει, δημιουργήθηκε από ερευνητές στις ΗΠΑ. Αντί να απορροφά ηλεκτρική ενέργεια και να εκπέμπει ακτίνες φωτός όπως ένα λέιζερ, το αντι-λέιζερ κάνει το αντίστροφο, απορροφώντας φως και μετατρέποντάς το σε θερμότητα, η οποία εύκολα μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό αποκαλύπτει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα.

250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!


Ο Ομοσπονδιακός υπουργός Σχολικής Εκπαίδευσης και Νεολαίας, Πίτερ Γκάρετ επισκέφθηκε ομογενείς εκπαιδευτικούς της Ελληνικής Κοινότητας Αδελαϊδας συνοδευόμενος από τον ομογενή Ομοσπονδιακό Εργατικό βουλευτή, Στιβ Γεωργανά.

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ" ΥΠΟΨΙΑΖΟΥΝ!!!


Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!

Tο προαναγγελθέν «τέλος» του πετρελαιαγωγού Mπουργκάς-Aλεξανδρούπολη, με αφορμή δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Vedomosti περί οριστικής αποχώρησης της Pωσίας από το έργο, δεν επιβεβαιώθηκε. Tο μέλλον του πολύπαθου έργου στο οποίο η Eλλάδα έχει στηρίξει τον στρατηγικό στόχο για ένταξή της στον παγκόσμιο πετρελαϊκό χάρτη, παραμένει αβέβαιο λόγω της στάσης της Bουλγαρίας, ο «ενταφιασμός» ωστόσο προς το παρόν απεφεύχθη και αυτό, στην παρούσα συγκυρία, μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να καταγραφεί.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ!!!



ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
king-minos

ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ???





ecuador-map.aspx.jpg
Σε απομακρυσμένα χωριά του Ισημερινού, επιστήμονες εντόπισαν έναν πληθυσμό που μπορεί να κρατά το κλειδί στην αντιμετώπιση του διαβήτη και του καρκίνου.

H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ:ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!

ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!!!



Του Γιώργου Δελαστίκ - Σε αδίστακτη πολιτική συμμορία ληστών στην υπηρεσία των πιο επιθετικών κύκλων του κεφαλαίου αναδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου – του πιο μισητού πολιτικού καθάρματος που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ!!!



Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος - Η δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, σύμφωνα με την οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για εκποίηση δημόσιας περιουσίας, μέχρι 50 δις, είναι απολύτως ακριβής. 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!!


Μπορεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο να προβλέπει αυτόφωρα και χειροπέδες όμως πλέον είναι υποχρεωμένο να πληρώνει τόκους στους πολίτες για τις δικές του οφειλές από την πρώτη κιόλας μέρα.

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ Firefox 4!!!


Όλα δείχνουν οτι η τελική έκδοση του πολυαναμενόμενου browser της Mozilla θα αργήσει λίγο ακόμα.

ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ:ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

vm001135.jpg
Αυτό που εμείς φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία άρχισε να διαφαίνεται η κρίση, δηλαδή ότι η προσπάθεια αποτροπής πτώχευσης της χώρας και η κατάσταση εξαθλίωσης που μας έχουν υποβάλει, για πολλά χρόνια, είναι για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, το επιβεβαιώνει κατηγορηματικά ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμίτ, όπως πληροφορούμαστε από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 3D ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!


85b5ad44-43df-4b3f-b270-e9f99dc07fc7.jpg
 Όσοι πίστευαν πως η τεχνολογία 3D είναι σχετικά πρόσφατη, καλύτερα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Οι περισσότεροι σινεφίλ μαγεύτηκαν από της εικονογραφικές επιδόσεις του Avatar, το οποίο χρησιμοποίησε την «πρωτόγνωρη» εμπειρία 3D…

ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!!!

lepida.aspx.jpg
Σοκαρισμένος ένας 37χρονος άντρας από την Κίνα ανακάλυψε ότι ζούσε για πάνω από τέσσερα χρόνια με μια λεπίδα 10 εκατοστών κολλημένη στο κρανίο του.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ... ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ!!!



imgres.jpg
Αμερικανοί ερευνητές που μελετούσαν τη δράση μιας ορμόνης του στρες ανακάλυψαν «εντελώς κατά τύχη» μια ουσία που εμποδίζει το γκριζάρισμα των μαλλιών και την τριχόπτωση λόγω άγχους.

"MΠΑΜΠΗΣ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ" ΣΤΟΥΣ -38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ!!!


80f0e90ef1aa739421db842e2cf95341.jpg
Σε μία από τις πιο δύσκολες πόλεις της Αλάσκας, εκεί όπου η θερμοκρασία πέφτει το χειμώνα στους -38 βαθμούς Κελσίου, ένας ομογενής έχει δημιουργήσει τη δική του ελληνική γωνιά.

ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ!!!

385110_310x.jpg
Οι αρχαίοι Βρετανοί έτρωγαν τους νεκρούς τους και έφτιαχναν κύπελλα από τα κρανία τους, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ανακάλυψαν στη νότια Αγγλία ανθρώπινα οστά ηλικίας 14.700 ετών τα οποία έφεραν σημάδια κανιβαλισμού, καθώς και κρανία τα οποία είχαν μετατραπεί σε κύπελλα.

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΩΝΙΚΟΙ ΛΟΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ!!!

megara-2.jpg
Ένα χιλιόμετρο περίπου δυτικά της πόλης των Μεγάρων υψώνονται δύο κωνικοί χωμάτινοι όγκοι. Βρίσκονται σε πεδινή έκταση, έχουν ύψος 25 περίπου μέτρα κι απέχουν μεταξύ τους 30 περίπου μέτρα. Από τη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου φαίνονται καλά στα δεξιά του ρεύματος προς Κόρινθο, αμέσως μετά τη δεύτερη γέφυρα μετά τα Μέγαρα.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

troktiko_21162_0.jpeg
Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου οραματίζεται να φτιάξει στο χώρο του πρώην αεροδρομίου…
ο Χοσέ Ασεμπίγιο μαζί με δύο γήπεδα … γκολφ, μαρίνες και εμπορικά κέντρα.
Για έναν μεγάλο κήπο μιλούν οι σχεδιαστές που δεν αποκλείουν όμως ακόμη και “κόψιμο” οικοπέδων για ήπια οικιστική ανάπτυξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ!!!


news-female-viagra
…για τις Φαρμακοβιομηχανίες. Τα ετήσια κέρδη των φαρμακευτικών
 ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ότι πιο 
κερδοφόρο υπάρχει στον κλάδο του εμπορίου με τη 
διαφορά – σε σύγκριση με άλλα είδη – ότι, είναι νόμιμα 
και απολύτως απαραίτητα για τη δημόσια υγεία, έχοντας
 φυσικά τις ευχές των αναρμόδιων «αρμοδίων» που τους
 παρέχουν άδεια κυκλοφορίας των «αγαθών» που παρασκευάζουν.
 Και στην τελική, δεν έγινε και τίποτε αν το όλο σύστημα
 βασίζεται στο: « ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!



Η Ρωσία εγκαταλείπει το σχέδιο κατασκευής του βαλκανικού αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που είχε στόχο την παράκαμψη τα υπερφορτωμένα με κίνηση στενά του Βοσπόρου, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Vedomosti παραπέμποντας σε δηλώσεις ανώνυμων αξιωματούχων και μετόχων της μικτής εταιρίας που συστάθηκε για τον αγωγό αυτόν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...