Σελίδες

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Μας φτώχυναν για να μας κλέψουν...Η διαπίστωση αυτή βγαίνει από την έρευνα του newsbomb.gr για την εκμετάλλευση του ελληνικού χρυσού στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!

"Υπάρχει αμεσότατη ανάγκη να προχωρήσουμε, ιδιαίτερα στην περιοχή του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας, στον εμπλουτισμό των ερευνητικών δεδομένων που υπάρχουν. Διότι τα στοιχεία είναι αρκετά αισιόδοξα ότι μπορούμε να έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα". Τα παραπάνω δεν ειπώθηκαν ούτε σε εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, ούτε γράφτηκαν στην.....

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΡΕΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ!!!

Το διαστημικό σκάφος «Κασίνι» της Αμερικανικής και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ανίχνευσε οξυγόνο σε μικρή ποσότητα, στην αραιή ατμόσφαιρα του παγωμένου δορυφόρου Ρέα του Κρόνου. Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται άμεσα οξυγόνο σε ένα άλλο ουράνιο σώμα.

ΣΟΚ:MIA ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟ 2011 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!


Μία στις δύο μεγάλες επιχειρήσεις του εμπορίου θα προχωρήσει σε απολύσεις το 2011. Μέσα στο 2010 χάθηκαν 27.100 θέσεις εργασίας ενώ οι πτωχεύσεις αυξήθηκαν σχεδόν στο 50%.

Codex Alimentarius : ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!



Λίγοι ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί από τον νέο χρόνο που θα ισχύσει ο Κώδικας Αlimentarius και στην Ελλάδα. Ήδη τα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν να τρομάξουν το κοινό για την επικινδυνότητα των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και των βοτάνων, των φύλων της ελιάς ακόμα και του σπανακιού που περιέχει πολύ σίδηρο καιδήθεν ανεβάζει την πίεση η προκαλεί εγκεφαλικά.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα απαγορεύεται να καλλιεργείς στον κήπο σου τίποτα, απαγορεύεται να δίνεις πληροφορίες για τρόφιμα και τα θρεπτικά συστατικά τους απαγορεύονται τα συμπληρώματα διατροφής που θεωρούνται δήθεν επικίνδυνα.
Απαγορεύεται επίσης κάθε χρήση η διαδοση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας πέρα από τις συμβατικές με τους ακρωτηριασμούς και τις χημειοθεραπείες.
Ένας φασισμός των φαρμακοβιομηχανιών έρχεται αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις.
Φασισμός ακόμα και στο κοινωνικό πεδίο αφού εντείνονται οι παρακολουθήσεις και οι έλεγχοι των πολιτών στο όνομα μιας δήθεν επιστήμης και "Για το καλό μας"...

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ!!!

Την άγνωστη ελληνική ιστορία της Διώρυγας του Παναμά – της μεγαλύτερης στον κόσμο - αποκαλύπτει δημοσίευμα του ΑΠΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Παρούση υπάρχουν αναφορές ότι 3.000 Έλληνες εργάτες έχασαν τη ζωή τους στην κατασκευή.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η "ερυθρά γη" (terra rossa), κοινώς κοκκινόχωμα, που υπάρχει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία, έφτασε στα μέρη μας διασχίζοντας την Μεσόγειο με την μορφή αφρικανικής σκόνης που μετέφεραν οι νότιοι άνεμοι και με προέλευση τις περιοχές της Σαχάρας και του Σαχέλ, σύμφωνα με μια νέα χημική και ορυκτολογική έρευνα ισπανών και αμερικανών ερευνητών.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ???

Την αντιστροφή και όχι απλά την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης σε ποντίκια πέτυχαν επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ των ΗΠΑ, που ελπίζουν ότι έγινε ένα ακόμα βήμα για την καταπολέμηση της φθοράς και των ανθρωπίνων κυττάρων, με το πέρασμα του χρόνου

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΦΟΣ 2.700 ΕΤΩΝ ΜΕ 3.000 ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Περισσότερα από 3.000 φύλλα χρυσού και την πρώτη απεικόνιση της µέλισσας ως θεάς έκρυβε µοναδικός διπλός τάφος ηλικίας 2.700 ετών στην αρχαία Ελεύθερνα στην Κρήτη.

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

* θα φρόντιζα να χτίσω πρώτα την αυτοεκτίμησή του και μετά θα φρόντιζα για το σπίτι
* θα χρησιμοποιούσα τα δάχτυλά μου για να ζωγραφίζω κι όχι για να μαλώνω



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ!!!

"Οι ωραίοι έχουν χρέη" και οι ωραίοι ως Ελληνες ακόμη περισσότερα. Πλέον μπήκε στη ζωή των νοικοκυριών και το περίφημο σπρέντ. Λίγοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει, πολύ περισσότεροι όμως το νιώθουν ή θα το νιώσουν στην τσέπη τους. Το χρέος μας σε χρυσάφι ξεπερνά σε ύψος τον Πύργο του Αϊφελ, αλλά η ελληνική οικονομία μοιάζει με τον Πύργο της Πίζας. Πέφτει, δεν πέφτει, πέφτει, δεν πέφτει!

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ.



Το βίντεο αυτό εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο προγραμματίζουν οι διαφημιστές τον εγκέφαλό μας.

Το ίδιο το βίντεο είναι υπνωτιστικό. Δείτε το χωρίς υπότιτλους και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Η ύπνωση που προκαλεί το βίντεο αυτό είναι συνειδητή (την αντιλαμβανόμαστε) και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ψυχικά μας υγεία, σε αντίθεση με την τηλεόραση.

Wikileaks:1700 ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!!

Αδύναμος ο Καραμανλής να δώσει λύση στο Σκοπιανό; Απομονωμένος και ελλειπώς ενημερωμένος ο Ερντογάν. 1.700 έγγραφα αναφέρονται στην Ελλάδα.  Χίτλερ ο Αχμαντινετζάντ - Υποχόνδριος ο Καντάφι. Διαβάστε αποκαλυπτικά στοιχεία στο www.onalert.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ!!!

Οκτώ κρίσιμες ερωτήσεις και ισάριθμες σημαντικές απαντήσεις

Η κατοχύρωση των καταθέσεων απασχολεί και πάλι, καθώς το μέλλον διαμορφώνει ερωτήματα για τις τράπεζες. Πόσο σίγουρο είναι να φυλάξουμε τα χρήματα «κάτω από το μαξιλάρι» και πόσο εξασφαλίζονται όσοι τα έστειλαν στο εξωτερικό;

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ!5.8% ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!!

Η Ιρλανδία θα πρέπει να πληρώνει ένα μεσαίο και ευέλικτο επιτόκιο 5,8% ετησίως, υψηλότερο από το 5,2% που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του σχεδίου στήριξης προς την Ιρλανδία, της ΕΕ και του ΔΝΤ ανακοίνωσε σήμερα η ιρλανδική κυβέρνηση.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ???

Τα γλυπτά που αρπάξανε οι Γερμανοί από τον Ναό της Αφαίας, αποτελούν μία "άγνωστη" ιστορία που για κάποιο λόγο αποφεύγουν να διηγούνται οι γνωρίζοντες αρχαιολόγοι!
Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ΠΟΥ βρίσκονται σήμερα τα κλεμμένα γλυπτά και πόσοι τα έχουμε επισκεφτεί; Γιατί κανείς δεν ζητάει επισήμως την επιστροφή τους;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!!!

Οι άνδρες έλκονται από τα όμορφα, σέξι, κόκκινα και καλοσχηματισμένα χείλη, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος μιας γυναίκας!


EINAI H ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ???

Τι πραγματικά είναι η σελήνη; Φυσικός δορυφόρος της γης ή τεχνητό κατασκεύασμα;

Ο ΧΥΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ!!!

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα.


ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!!!

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ:Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ...256 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Έζησε όσο κανένας άνθρωπος πάνω στη γη. Έφτασε τα 256 χρόνια, μεγάλωσε 180 παιδιά που απέκτησε με τις 23 γυναίκες του οι οποίες πέθαναν πολλά πολλά χρόνια πριν από τον ίδιο.

ΡΩΣΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ!!!



Ρωσικός κατασκευαστικός όμιλος σχεδιάζει να ανεγείρει μια γιγαντιαίων διαστάσεων θολωτή πόλη μέσα σε... εγκαταλελειμένο αδαμαντωρυχείο της Σιβηρίας. Εάν τα σχέδια αυτά περάσουν από τα χαρτιά στην πραγματικότητα, η Eco-city 2020 όπως θα ονομάζεται, θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100.000 ανθρώπους, οι ανάγκες των οποίων σε ηλεκτρισμό και θέρμανση θα καλύπτονται από τον Ήλιο.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Η ευτυχία είναι μεταδοτική. Η ευτυχία των άλλων επηρεάζει και τη δική μας ευτυχία. 
Τα αισθήματα ευτυχίας που βιώνει ένας άνθρωπος εξαρτώνται μεταξύ άλλων και από τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεται. 
Οι άνθρωποι που περιτριγυρίζονται και σχετίζονται με ευτυχισμένους αθρώπους είναι πολύ πιθανόν να είναι ευτυχισμένοι στο μέλλον.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN!!!

Μια νέα σημαντική ανακάλυψη σε σχέση με τον εγκέφαλο των ασθενών με σύνδρομο Down,δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδες για μια μελλοντική θεραπεία που θα μπορούσε να βοηθήσει εναντίον της πνευματικής καθυστέρησης που παρατηρείται στους ασθενείς αυτούς.

ΚΑΦΕΣ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, 80% έως 90% του πληθυσμού, πίνει καφέ κάθε μέρα. Το γεγονός αυτό καθιστά την καφεΐνη, την πρώτη σε συχνότητα, χημική ουσία που καταναλώνεται παγκοσμίως.
Η καφεΐνη είναι η ενεργός φυσική ουσία που περιέχεται στον καφέ. Βρίσκεται σε περισσότερο από 63 διαφορετικά είδη φυτών. Εκτός από τον καφέ περιέχεται στο τσάι και στο κακάο.
Η καφεΐνη απομονώθηκε από τον καφέ το 1820. Όσο περισσότερο καβουρδισμένος είναι ο καφές, τόσο λιγότερη καφεΐνη περιέχει.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΔΑ!!!

Δισεκατομμύρια χρόνια μετά από τον σχηματισμό του, η πηγή της ζωής, ο Ήλιος ανήκει πια σε μία Ισπανίδα, η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον ενός συμβολαιογράφου για να ανακηρυχθεί ιδιοκτήτρια του άστρου, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα 'La Voz de Galicia'.

ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!


Σε μάστιγα εξελίσσεται το παθητικό κάπνισμα
Οι στατιστικές συσχετίσεις των ενεργών καπνιστών με καρδιαγγειοπάθειες, καρκίνους, πνευμονοπάθειες είναι ευρήματα γνωστά. Έρευνες δείχνουν ότι οι παθητικοί καπνιστές και καπνίστριες είναι πολύ πιο επιρρεπείς και έχουν μεγαλύτερη αναλογικά συχνότητα καρκίνου του πνεύμονα.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ!!!

Από "κόσκινο" περνάνε ολόκληρη τη σχεδιαζόμενη επένδυση για το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, που βρίσκονται σήμερα στην Κρήτη, συνοδευόμενα από εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Υποδομών.

2010:ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 160 ΕΤΩΝ!!!

Η τάση που καταγραφόταν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους συνεχίζεται έως σήμερα. Έτσι, η χρονιά που φθάνει στο τέλος της είναι πολύ πιθανό να σπάσει το ρεκόρ της θερμότερης από τη δεκαετία του 1850, όταν άρχισαν οι επίσημες μετρήσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TOY iphone ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΚΑΡΚΙΝΟ!!!

Οι Αυστραλοί που απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο θα μπορούν πλέον να γνωρίζουν πότε να προφυλάσσονται από τις καρκινογόνες υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες χάρη σε μία νέα εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο iPhone.

ΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

Το 1994 ο Γερμανός ερευνητής Χάρτιγκ Χάουσντορφ επισκέφθηκε την Κίνα, ό που ταξιδεύοντας στην επαρχία Σενσί της Κεντρικής Κίνας, ανακάλυψε την ύπαρξη πυρα­μίδων οι οποίες ήταν άγνωστες στον δυτικό κόσμο. Το χρονικό της ανακαλύψεως ξεκινάει το 1912 και έχει ως εξής:

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 600ΕΚ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!


Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ταμείου διάσωσης

Στα 600 εκατ. ευρώ το χρόνο υπολογίζεται το κέρδος που θα βγάλει η Γερμανία από το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωπαϊκού ταμείου για τη διάσωση των οικονομιών, Κλάους Ρέγκλινγκ.

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ!!!

Εκρηκτικό είναι το κλίμα που επικρατεί στην Ιεράπετρα, μεταξύ των παραγωγών κηπευτικών προϊόντων, με αφορμή την συνεχιζόμενη απεργία των ναυτεργατών, που κρατά "δεμένα" τα πλοία στα λιμάνια. Οι αγρότες, που βλέπουν την σοδειά τους να καταστρέφεται στα κιβώτια και στα χωράφια, ετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση στην περίπτωση που μέχρι το βράδυ σήμερα δεν λυθεί η απεργία.

ΚΛΕΙΝΕΙ 31 ΑΠΟ ΤΑ 72 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CITIBANK!!!

 Oπως ανακοίνωσε η CITIBANK ως το τέλος του μήνα θα έχει κλείσει τα μισά σχεδόν από τα καταστήματά της ανά την Ελλάδα.

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ!!!

Πριν από πολλά χρόνια, ο Λιακόπουλος είχε δώσει μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, τα τσιπ πυριτίου, που βασίζονται δηλαδή στους ημιαγωγούς πυριτίου δεν θα αποτελούσαν το χάραγμα της αποκάλυψης. Οι περιβόητες μάλιστα ηλεκτρονικές ταυτότητες, έλεγε, απέχουν μακράν της ύπουλης μεθόδου του χαράγματος.

Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ...ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ!!!

Μια νέα επιστημονική άποψη για τη ραδιενέργεια έρχεται να ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε για τα αποτελέσματα που επιφέρουν στους ζωντανούς οργανισμούς μετά από έκθεσή τους σε αυτή.
Πιο αναλυτικά, ο δρ Μπομπ Μπέρι ισχυρίζεται ότι σε σωστή δοσολογία η ραδιενέργεια μπορεί να επιφέρει μακροζωία και θεραπεία σε ασθένειες.

ΤΑ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!

Στο τελειότερο κτίριο του παρελθόντος, τον Παρθενώνα, ομάδα Ιαπώνων και Ελλήνων επιστημόνων αναζητεί τα αντισεισμικά μυστικά της κατασκευής του.

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!!

Μιλώντας στην Γερουσία της χώρας του, ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Ισπανίας, προειδοποίησε και προϊδέασε τους πολιτικούς αλλά και την Κοινή Γνώμη, για τα «επερχόμενα». Είπε ο κ. Ορντόνεζ ότι η παρατηρούμενη αύξηση των επιτοκίων των ισπανικών ομολόγων, δείχνει ότι οι αγορές έχουν χάσει μέρος της εμπιστοσύνης τους, στην δυνατότητα της Ισπανίας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις ως προς το δημόσιο χρέος της.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!!!

Οι γυναίκες που παρουσιάζουν δυσλειτουργίες στον τομέα του σεξ είναι πολλές, πιθανόν πέραν του 60%. 
Οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες στη γυναίκα αυξάνονται με την αύξηση της ηλικίας. 
Όμως στον οργασμό υπάρχει εξαίρεση. Νέα έρευνα δείχνει ότι πέραν του 50% των γυναικών ηλικίας 18 έως 30 ετών αναφέρουν διαταραχές σε σχέση με τον οργασμό. Αντίθετα, στις γυναίκες ηλικίας 31-54 ετών, το ποσοστό αυτών που δηλώνουν διαταραχές σε σχέση με τον οργασμό είναι σημαντικό χαμηλότερο.

ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ???

ΟΤΑΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!

Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν την ικανότητα να συγχωρούν, έχουν σημαντικά ωφελήματα για τη σωματική και ψυχική τους υγεία που προκύπτουν από την συμπεριφορά τους αυτή.
Φαίνεται όμως ότι η ικανότητα της συγχώρεσης είναι διαφορετική ανάλογα με την ηλικία. Ταυτόχρονα και οι ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία.

ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΤΩΝ..2!!!

Μπορεί εκατοντάδες φωτομοντέλα να περιμένουν εναγωνίως ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έρχεται αλλά μια 2χρονη Ελληνίδα κερδίζει πέντε χιλιάδες δολάρια ημερησίως ως …μοντέλο!
Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για την μόλις δύο χρονών Γεωργιάνα Γεωργίου από την Queensland της Αυστραλίας. Έχει προοπτικές καριέρας στο μόντελινγκ, καλύτερες και από αυτές πολλών 18χρονων μοντέλων.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Ο χυμός πορτοκαλιού και το ξίδι προστατεύουν το καρδιαγγειακό μας σύστημα, όπως έδειξαν δύο νέες και ανεξάρτητες μεταξύ τους έρευνες

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΛΟΝΔΙΝΟ:ΞΑΝΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

- Φοιτητές περικύκλωσαν ένα βαν της αστυνομίας και άρχισαν να το σπάνε
- Συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς και έγιναν συλλήψεις
- Δεν θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις λένε οργισμένοι

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ!!!

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, πρόκειται για την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, η οποία βγαίνει στο σφυρί από τον ιδιοκτήτη της.

ΘΑΥΜΑ:ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΠΙΝΑΝ ΓΑΛΑ!!!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!

Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ.ευρω!

ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!!!

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας χρηματοδοτεί έρευνες για να ανακαλύψει πώς ορισμένα ασιατικά φίδια του δάσους μπορούν να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας.
Τα «ιπτάμενα φίδια» του γένους Chrysopelea πηδούν από δέντρα, ακόμα και από ύψος 60 μέτρων και, όταν αποκτήσουν ταχύτητα, αρχίζουν να ελίσσονται στον αέρα για να προσγειωθούν έως και 230 μέτρα μακριά.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΛΙΒΥΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

Την όρεξη γειτονικών κρατών και ξένων εταιριών, άνοιξαν οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και φυσικού αερίου στις νότιες θάλασσες της Κρήτης

ΧΑΠΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ AIDS!!!



Μειώνει κατά 44% τον κίνδυνο μόλυνσης

Κλινική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες και δημοσιεύτηκε σήμερα στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει πως οι άνδρες που λαμβανουν το χάπι Truvada (συνδυάζει δύο αντιρετροϊκά φάρμακα) εμφανίζουν μειωμένο κίνδυνο κατά 44% να μολυνθούν με τον ιό του AIDS.

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!


Στα 1,722 δισ. ευρώ ανέρχονταν στο τέλος Σεπτεμβρίου οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις νομικών προσώπων του δημοσίου προς τρίτους φορείς του ιδιωτικού τομέα, έναντι 2,225 δις ευρώ στο τέλος Αυγούστου.

Ο ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετέχει στο κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών και καλεί όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να αποσύρουν τα χρήματα τους στις 7 Δεκεμβρίου.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...

Το μέλλον φαντάζει αβέβαιο πλέον για την χώρα μας καθώς χιλιάδες άνθρωποι είναι στα πρόθυρα της απόλυσης ενώ οι μισθοί όσων ήδη εργάζονται υφίστανται μείωση.

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ!!!



 Ίσως κάποιοι από εμάς έχουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές μέσα από τα όνειρά μας, ή ακόμα και στο συνειδητό κομμάτι όταν δεν κοιμόμαστε. Όπως ο εξάχρονοςΚάμερον Μακόλεϊ από την Σκωτία που το 2003 κι ενώ ήταν τριών ετών άρχισε να μιλάει για μια οικογένεια, έναν τόπο κι ένα άσπρο σπίτι που ποτέ δεν είχε δει.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΙΟΥ!!!


Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε... Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε αλλά δεν θα τα καταφέρετε. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...